REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dani Mocanu, reacție halucinantă după ce și-a primit sentința: „Mă duc la pușcărie ca la hotel”

Dani Mocanu, reacție halucinantă după ce și-a primit sentința: „Mă duc la pușcărie ca la hotel”

Replica API 2 iulie 2021 | 10:34 1420

Dani Mocanu și-a primit sentința din partea judecătorilor și a făcut și primele declarații pe acest subiect. Anul trecut, el a scos o piesă despre care s-a spus că ar instiga la ură și violență împotriva femeii, iar un proces a fost deschis pe numele său.

Dani Mocanu

Sursa foto: Instagram

El a fost trimis în judecată în luna ianuarie 2020.

„În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului ”, sunt acuzațiile procurorilor.

În cele din urmă, magistrații au luat o hotărâre în ceea ce îl privește pe manelist. Se pare că Dani Mocanu va trebui să facă muncă în folosul comunității pentru 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș. Decizia nu este însă una definitivă și poate fi atacată în decursul a zece zile.

Manelistul susține că piesa pentru care este acum forțat să presteze muncă în folosul comunității este doar un act artistic, iar acuzațiile care i se aduc sunt nefondate. Mai mult, Dani Mocanu susține că nu se teme de pușcărie, căci merge acolo ca în vacanță!

„Acuzațiile sunt de instigare la ură și violență împotriva femeii, numai că în momentul de față nu numai în România, la nivel mondial vorbim, nu a existat până acum un proces asemănător, să zic așa. E un precedent.

Și tocmai asta e întrebarea mea pentru doamna judecătoare, cu tot respectul față de dânsa, care a judecat cazul respectiv de la Pitești, nu mi se pare normal să creăm un precedent și ăla să fie Dani Mocanu. De ce? Pentru că e vorba de un act artistic. Asta ar însemna să luăm toți artiștii din România și să-i arestăm pentru operele pe care ei le creează. N-am dat în cap la nimeni, mie nu mi-e frică de pușcărie, pentru că mă duc la pușcărie ca la hotel ”, a explicat manelistul la un post de televiziune, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ma Dani daca asa gandesti tu atunci iti dorim sa stai in vacanta acolo pe vecie. Sa fie bine.
3
0
lua-ti-as barba in furca...sictir lautar de rahat.
7
0
La mai multi ani!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108