REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Daniel Craig va fi operat la gleznă după accidentarea suferită în timpul filmărilor de la noul lungmetraj cu James Bond

Daniel Craig va fi operat la gleznă după accidentarea suferită în timpul filmărilor de la noul lungmetraj cu James Bond

Replica API 24 mai 2019 | 00:00 355

Daniel Craig

Actorul britanic Daniel Craig va fi operat la gleznă, după ce s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cel de-al 25-lea lungmetraj din franciza "James Bond", însă acest incident nu va modifica calendarul producţiei, informează AFP.

Starul britanic s-a rănit în Jamaica, în timp ce filma a cincea peliculă în care joacă rolul celui mai faimos spion din lume, a indicat miercuri contul oficial de pe Twitter dedicat personajului James Bond.

Cu toate acestea, lansarea în cinematografe a celui mai recent episod din saga "James Bond" rămâne programată pentru luna aprilie a anului viitor, a precizat aceeaşi sursă.

Calendarul de producţie rămâne neschimbat, însă medicii i-au recomandat lui Daniel Craig o recuperare de două săptămâni după intervenţia chirurgicală.

Primele ecouri ale acestui incident au apărut în mass-media săptămâna trecută, însă agenţii lui Daniel Craig, contactaţi de AFP, nu au răspuns solicitărilor de a face declaraţii pe această temă.

Potrivit publicaţiei New York Post, actorul britanic a alunecat pe un doc şi a căzut.

Daniel Craig este primul actor dintre interpreţii agentului 007 care îşi execută singur cascadoriile incluse în filmele din seria "James Bond". Această investire totală în rolul pe care îl interpretează i-a adus starului britanic mai multe accidentări.

El a rămas fără doi dinţi în urma unei scene din filmul ce a marcat debutul său în această franciză, "Casino Royale", şi-a tăiat vârful unui deget şi a suferit o ruptură musculară la nivelul umărului în timp ce filma pentru "Quantum of Solace" şi şi-a accidentat unul dintre genunchi într-o scenă de luptă din filmul "Spectre".

În 2018, Daniel Craig a acceptat în cele din urmă să interpreteze încă o dată - şi pentru ultima dată - rolul spionului James Bond, la vârsta de 51 de ani. El este adeseori considerat cel mai bun Bond din istorie, fiind apreciat în mod deosebit de unul dintre predecesorii săi, Roger Moore.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va fi dublat de Theresa May !
0
0
Lasca joaca nea florin in locul lui
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920