REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Daniel Dobre dezvăluie motivul pentru care Simona Halep refuză să meargă la emisiuni televizate în România

Daniel Dobre dezvăluie motivul pentru care Simona Halep refuză să meargă la emisiuni televizate în România

Replica API 19 iulie 2019 | 20:42 314

Simona Halep

Simona Halep e afectată de atitudinea „hater”-ilor atât în rândul comentatorilor sportivi, cât și în rândul fanilor. Este motivul pentru care a renunțat să mai citească presa și comentariile și nici nu merge în emisiuni televizate, a dezvăluit Daniel Dobre, antrenorul proaspetei campioane de la Wimbledon, la Digi24. Deși știe că marea masă a oamenilor o apreciază așa cum este, Simona Halep nu vrea să se lase influențată și deviată de la drumul ei de cei câțiva care se poartă urât. Tocmai de aceea, mesajele pe care le trimite campioana în declarațiile sale au o anumită subtilitate: vorbesc despre a le da oamenilor încredere, a le da posibilitatea să se dezvolte, la orice vârstă, și de a fi mai pozitivi în toate situațiile.

Daniel Dobre

Daniel Dobre nu știa că eleva sa nu a mers în emisiuni televizate în România și spune că a întrebat-o zilele acestea pe Simona Halep dacă este adevărat. „Da și n-o să mă duc niciodată”, a venit răspunsul campioanei, care a explicat: „Pentru că acești oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul”. Însă Simona Halep a preferat să adopte această atitudine rezervată și politicoasă cu presa, spre deosebire de alte sportive, cum ar fi Johanna Konta.

Polarizarea care apare în rândul presei și al fanilor în momentele de insucces este „dăunătoare”, acele comentarii „te fac să te simți prost”, a mărturisit Daniel Dobre, care recunoaște că din acest motiv și el a renunțat să mai citească articolele din media.

În altă ordine de idei, în ciuda performanțelor Simonei Halep, Daniel Dobre crede că există loc pentru îmbunătățiri în jocul elevei sale. „Încă n-a ajuns, să spunem, la o exprimare totală a talentului pe teren, s-a apropiat acum, dar eu cred că mai are loc în sus, deci avem tot timpul ceva de făcut”, a declarat Daniel Dobre. Asta, deși recunoaște că la un sportiv de calibrul și experiența Simonei Halep, meritele antrenorului sau mai degrabă ale echipei sale sunt în proporție de „maximum” 10 la sută. „Colegii mei reușesc să o țină întotdeauna într-o bunădispoziție, deci partea mea e cea mai ușoară. Ceea ce facem noi este în primul rând s-o menținem sănătoasă, s-o menținem binedispusă, s-o menținem cu poftă de joc, pentru că este greu ca aproape 300 de zile pe an să rămâi tot timpul în dispoziție de joc”, a explicat antrenorul.

Însă „Brică” recunoaște ca esențial aportul lui Darren Cahill în formarea Simonei Halep și spune că inclusiv el are ce învăța de la australian. Despre o eventuală reîntoarcere a lui Cahill în echipă, Daniel Dobre spune că nu s-a discutat, dar crede că s-ar putea întâmpla. „Ține foarte mult la Simona și îi pasă de ce se întâmplă cu ea. Nu ar trebui decât timpul sau planurile să i-o permită, altfel nu cred că ar avea vreo obiecție, pentru că ține într-adevăr ca un tată, ca un părinte, ca un prieten la Simona și știe că o poate ajuta”, a spus Daniel Dobre.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108