REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Daniel Funeriu şi-a anunţat pe Facebook candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară

Daniel Funeriu şi-a anunţat pe Facebook candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară

Replica API 6 iunie 2014 | 00:00 168

Daniel Funeriu şi-a depus, joi, candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară, el făcând acest anunţ pe contul său de Facebook şi precizând că doreşte ca PMP să fie un partid "apropiat de fiecare comunitate" şi "un promotor al energiilor din societatea românească". "Mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară.

Doresc ca această candidatură să fie una generoasă, cu faţa deopotrivă orientată către cei din partid şi din afara lui. Am mult respect pentru membrii partidului care au construit atât de mult într-un timp atât de scurt. Campania de la Timişoara mi-a arătat dorinţa oamenilor de a avea un interlocutor politic apropiat lor", a scris Daniel Funeriu pe reţeaua de socializare. "Aş dori ca PMP să fie un partid apropiat de fiecare comunitate, un promotor al energiilor din societatea românească. Vreau ca PMP să se poată prezenta în faţa românilor, oriunde şi oricând, cu fruntea sus!", mai scrie Funeriu, conform Mediafax.

Şi Adrian Papahagi şi-a anunţat, joi, într-o postare pe contul de Facebook, depunerea candidaturii la funcţia de preşedinte al PMP. "Mi-am trimis candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, precum şi la funcţia de vicepreşedinte (pe chestiuni de doctrină şi strategie politică)", a scris Papahagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108