REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Daniel Ghiță s-a DEZLĂNȚUIT: anunță că BOICOTEAZĂ magazinele câtă vreme românii sunt termoscanați: Pun presiune pe GuWerner

Daniel Ghiță s-a DEZLĂNȚUIT: anunță că BOICOTEAZĂ magazinele câtă vreme românii sunt termoscanați: Pun presiune pe GuWerner

Replica API 23 mai 2020 | 00:00 1581

Luptătorul Daniel Ghița s-a dezlănțuit la adresa guvernului și a magazinelor. Acesta comentează criza generată de coronavirus și spune ceea ce gândesc enorm de mulți români: efectele negative sunt îndreptate strict înspre populație și afacerile românești. Ghița anunță că boicotează magazinele câtă vreme oamenii sunt obligați să poarte măști și să fie termoscanați.

”Mă intreb, de ce oare virusul nu se regăsește ( nu s-a regăsit ) in magazinele multinaționalelor, in aeroport, in IKEA , la benzinării , in uzine și fabrici, care fabrica pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare sa ne infectam in Biserica si la restaurante?! Nu vedeți? Tot ce este social trebuie sa dispără!

Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină ( sclavi ) hai in avioane, înghesuiți și hai la munca in Germania, unde oamenii lucrează in condiții inumane, pe bani putini! Virusul doarme! Nu este activ??

Acest virus este extrem de periculos, pentru ca a luat 80% din libertățile și drepturile omului! Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează ? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o sa mai ai voie sa te exprimi public, sa nu deranjam “ virusul”!

Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este aceasta scanare in magazine, cu isterie, arestări ! Nu mai intru și nu mai cumpăr, nimic. Boicot total! Sa vedeți ce vor face multinationalele, dacă își pierd banii : pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp in România! Nihil Sine Deo.”, e mesajul lui Ghiță, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba, dar prost este asta! Si acum moare si de foame...sper ca nu are copii...
0
0
Limiteaza te doar la sport D.Ghita.Altceva te depaseste.Faci tu de la o vreme pe formatorul de opinie, dar aberezi.
0
3
Sportiv foarte bun, dar Hard-ul slabut.
1
3
Respect Daniel Ghita
3
0
Ghita ai fost SPPist, ai facut parte din SISTEM si acum zici nasoale ?
3
1
Ba cam are dreptate, fura pnl de rupe, fura toti dar acu fura pnl. Si da, daca maine dau baietii legea ca sa nu mai comentam ce nu le Convine atunci mucles, o sugeakam cu totii
3
4
lasa drogurile ,prostovane.
1
5
Un excelent sportiv pe care l-am adorat atunci cand urca in ring. Acum a luat-o pe pustii si functioneaza dupa ideea: cap am, minte ce-mi mai trebuie...
7
2
La cati pumni in cap si-a luat, omul are o scuza. Oricum nimeni nu il banuia de inteligenta.
9
1
Stai acasa daca nu ai chef sa respecti ordonantele.
6
5
si care e stirea sportiva ? ca un dobitoc cu multi pumni luati in cap face fite ?
14
4
ghita du.te ba in bida matii afara sinu purta masca,sa vezi cam ce se intimpla,bouare!
11
4
Multa lume se baga in seama in situatia actuala.
13
1
La acest capitol, sunt de acord cu el. Nu sunt de acord cu el in ceea ce priveste atitudinea vizavi de meciul dorit cu Catalin Morosanu. Vrei sa te lupti, atunci lupta-te. Nu comenta inutil. Legat de boicot: daca se apropie de mine un doctor docent intr-ale medicinei, cu vibratorul acela in mana, imi bag picioarele in el de magazin si fac calea intoarsa. Ma duc la alt magazin, unde nu ma verifica un semidoct, care are o clasa peste cele ale trenului.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108