REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Darren Cahill, criticat pentru cuvintele ”umilitoare” pe care i le-a adresat Simonei Halep: ”Ai fost o rușine!”

Darren Cahill, criticat pentru cuvintele ”umilitoare” pe care i le-a adresat Simonei Halep: ”Ai fost o rușine!”

Replica API 2 noiembrie 2019 | 22:11 398

Antrenorul Darren Cahill a fost criticat de două nume cunoscute ale tenisului britanic pentru cuvintele pe care i le-a adresat jucătoarei sale, Simona Halep, în timpul setului decisiv al meciului pierdut vineri de româncă în faţa cehoaicei Karolina Pliskova (0-6, 6-2, 6-4) în ultimul meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, relatează BBC.

Halep a început excelent setul decisiv, în care a condus cu 2-0 şi a avut 30-0 pe serviciul adversarei, dar Pliskova a început şi ea să joace din nou foarte bine şi scorul a devenit în scurt timp 5-2 pentru cehoaică.

În acest set, la 3-2 pentru Pliskova, Halep a apelat la Cahill pentru on-court coaching, iar antrenorul australian a fost foarte nervos. "Ai fost o ruşine pe teren în ultimele trei ghemuri", i-a spus Cahill lui Halep.

Jo Durie, una din jucătoarele importante pe care le-a avut Marea Britanie, s-a arătat şocată de felul cum a procedat Cahill şi consideră că reacţia acestuia a fost "umilitoare" pentru Halep.

"Uneori ai nevoie de un impuls, dar mi s-a părut că a fost prea mult", a spus Jo Durie, 59 de ani, care a fost la un moment dat locul 5 WTA.

Britanicul Nigel Sears, care o antrenează pe estoniana Anett Kontaveit (25 WTA), a estimat că Darren Cahill "a avut dreptate din punct de vedere sentimental, dar a folosit cuvinte prea tari".

Simona Halep a ratat calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor. Ea a trecut o singură dată de grupe la această competiţie, în cinci participări, la prima ei calificare, în 2014, când a jucat finala.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Activitatea sexuala la fete distruge performanta. Iuruc stie ce stie
2
0
nu maijoaca nimic de cand a scapt pe poooala! sa ne lum gandul. ea e topita dupa make si dupa pooula lui! bleah!!!
2
3
S-o fi saturat si el de oaia bezmetica care este plina de fitze si lipsita de talent!
8
3
asta la vista machedonia,o vila babana in 4 ore
6
0
Antrenorul a vut dreptate , nu a jucat nimnic, greoaie in deplasari , lipsa de reactie, serviciul slab, etc. Cum vrea sa joace daca nu se pregateste? De cand e in relatie cu tipul mai batran decat ea nu-i mai sta capul la tenis. daca va juca in continuare asa va ajunge sub 50. Nu merita sa duca steagul la olimpiada ! Avem ampioni mondiali si olimpici care merita acest loc. Cum poate duce steagul Halep inaintea lui Dragulescu???????
13
3
Ce vroiati s-o pupe ?---in sport antrenorul nu te mingiie te cearta sa te trezesti
12
1
Cum accepta familia Simonei relatia ei cu individul ala ,Iuruc,mai ales la machedoni.
7
3
Incredibil! Ce RUSINE, ati gasit vinovatul, tocmai pe antrenor, cand el a salvat-o de nenumarate ori !? L-a exasperat pe antrenor cu solicitarile ei. Oare DE CE ?? Pentru ce nu mai face fata situatiei, pentru ca e depasita de jucatoare mult mai bune, care iubesc tenisul. E prea mare "palaria" pentru ea. Castiga cand juca cu nr. 80, 67,...etc. Acum s-a vazut VALOAREA EI, cand joaca cu primele 10 din clasament WTA.
18
6
Orice pula scoate tenisu din cap...
7
7
Imi pare rau pentru Simona la care tin ca la copii mei dar Cahill a avut dreptate. Mai bine nu te prezinti decat sa castigi umilitor un milion de dolari si 500 de puncte si aratand un comportament neprofesionist. Nu vii cu iubitul dupa tine daca vrei performanta. Pacat fiindca sansele astea nu se mai intorc si Simo se putea califica usor in semifinale fara ciocarlanul de Iuruc care dupa trei neveste nu urmareste decat banii.
18
3
De fapt Cahill a zis Esti o rusine pentru Constanta. Dar traducerea lasa de dorit
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108