REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De 10 ani vă dăm Replica! Am intrat în al 11-lea an

De 10 ani vă dăm Replica! Am intrat în al 11-lea an

Replica API 18 februarie 2012 | 00:00 651

Alături de voi

Alături de voi

De 10 ani va dam Replica! Am intrat in al 11-lea an

Replica de Constanţa deschidea ochii spre lume într-o zi de februarie. Acum lumea e cu ochii pe ziar! Replica e mereu tânără şi proaspătă, mai matură după 10 ani de existenţă, sau cel puţin credem noi, cei care lucrăm aici. Ne străduim, iar cine nu munceşte, nu greşeşte. A accepta că eşti supus greşelii nu este o slăbiciune. La fel, nu credem că e o slăbiciune să afirmăm că acest cotidian, Replica, este forte bun: statisticile o arată că se află pe podium. Cine lucrează în presă ştie câte sacrificii, compromisuri şi câtă pasiune consumă meseria de jurnalist. De multe ori, gândim cu sufletul atunci când luăm decizia de a aşterne un subiect sau altul pe hârtie, un rând, o frază, un comentariu. Ne trage de mânecă imparţialitatea, încercăm să împăcăm toate ingredientele pentru ca produsul, cel care iese de la tipografie sau este în ediţia on-line, să fie cel aşteptat de cititori. Pentru ei, cei care ne critică, cei care ne apreciază, cei care consumă presă, cei care au nevoie de informaţie, pentru ei există Replica de Constanţa. Pentru ei, ne străduim să fim în fiecare zi mai buni, cu fiecare an mai înţelepţi, mai atenţi la lucrurile care contează cu adevărat. Nu putem fi însă lacrimogeni, pentru că cititorii noştri nu sunt aşa. Avem cititori care vor cele mai proaspete ştiri, care vor adrenalină, care vor să se destindă, care vor să facă politică, pe care îi interesează şi fiecare "înţepătură" pe care o adresăm politicienilor ori şefilor de instituţii, atunci când o merită, de unde şi rubricile speciale, distincte, intitulate "Figurant" şi "Zoom". Deopotrivă, încurajăm tinerele talente ale Constanţei... Sunt multe de spus despre Replica. Un cuvânt care să caracterizeze "fenomenul" este: entuziasm. Chiar şi după 10 ani, acum, când am intrat în al 11-lea, sperăm ca entuziasmul să nu ne părăsească. Le mulţumim, cu ocazia împlinirii acestei vârste, colaboratorilor, reprezentanţilor instituţiilor din judeţ, dar nu numai, reprezentanţilor din administraţiile publice locale, politicienilor, celor care, în cele ce urmează, au continuat să transmită urări şi a doua zi după aniversarea propriu-zisă:

Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa:

"La mulţi ani şi numai bine. Vă doresc, din suflet, să trăiţi încă o sută de ani de-acum înainte. Toate cele bune".

Mircea Băsescu, om de afaceri:

"La mulţi ani şi toate cele bune. Să fiţi cei mai citiţi. Din toată inima doresc întregii echipe mult succes".

Puiu Haşotti, senator PNL:

"Înainte de toate vă doresc la mulţi ani, să trăiţi încă de 10 ori pe atât. Mă bucur că Replica a fost o replică la lucrurile bune şi mai puţin bune în judeţul Constanţa. Admir originalitatea şi profesionalismul echipei de la acest ziar atât de necesar în peisajul presei constănţean".

Aidun Curt-Mola, suprefectul Constanţei:

"La mulţi ani pentru aniverasarea dumneavoastră, să continuaţi cu multă responasabilitate şi corectitudine cum aţi făcut şi până acum, pentru că avem datoria asta noi, între noi. De profesionalismul dumneavostară nu mă îndoiesc. Doresc întregii societăţi să fie mai corectă şi mai responsabilă".

Comisarul Aurelian Pavel, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa:

"La cât mai multe ediţii, să ajungeti la majorat şi să continuaţi cu aceeaşi obbiectivitate de pana acum. Va doresc un calduros La mulţi ani!".

Ecaterina Andronescu, preşedintele PSD Bucureşti:

"Din tot sufletul vă doresc să rămâneţi vocea curată a celor ce citesc cotidianul Replica, să aveţi din ce în ce mai mulţi cititori. Cred în puterea presei care trebuie să ducă lucrurile într-o direcţie normală. La mulţi ani, sănătoşi şi fericiţi!".

George Copos, patronul echipei de Fotbal Rapid Bucureşti:

"Mă uit în fiecare zi la ediţia electronică şi vă felicit cu admiraţie şi consideraţie. Toate cele bune şi succes. La mulţi ani!".

Cosmin Guşă, analist politic:

"Vă felicit că aţi rezistat încă de la înfiinţare, asta în sine este o performanţă. Faptul că aţi reuşit de mai multe ori, la nivelul populaţiei din Constanţa, să aduceţi în continuare ştiri la fel de bune cu caracter legitim este un lucru mare. Să fiţi cel puţin la fel de buni ca până acum. La mulţi ani!".

Marcel Lică, preşedintele Farul Constanţa:

"Vă doresc La mulţi ani şi la cât mai multe aniversări. Felicitări pentru munca depusă şi, nu în ultimul rând, felicitări prietenului meu Tiberiu Nemet cu care mă ştiu încă de la apariţia ziarului".

Florin Cârstocea, om de afaceri:

"Vă urez la mulţi ani, multă sănătate şi toate cele bune".

Bogdan Huţucă, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa:

"În primul rând, doresc echipei sănătate şi publicaţiei cât mai multe apariţii, iar în al doilea rând să rămâneţi la fel ca până acum. La mulţi ani!".

Laurenţiu Constantin Paicu, avocat:

"Vă urez să ajungeţi să puneţi încă un 0 la cei 11 ani. Să vă meargă bine şi să fiţi la fel de profesionişti ca şi până acum".

Doiniţa Băsescu:

"Eu vă citesc în fiecare zi, sunt la curent cu toate, datorită vouă. La mulţi ani, cu drag, şi mult succes în activitate şi să fiţi la fel de obiectivi ca şi până acum!".

Viorel Oleniuc:

"10 ani înseamnă deja performanţă şi consacrare, categoric aţi ajuns un ziar consacrat. Poate că sunt puţin subiectiv, dar faptul că editaţi foarte repede evenimentele din Mangalia, cel puţin în ultimii 3 ani, a făcut să ajungeţi cei mai urmăriţi în sudul litoralului. Şi dacă se încearcă acum rezolvarea problemelor din Mangalia, se datorează şi vouă. Baftă, sănătate şi s-o ţineţi tot aşa! La mulţi ani!".

Mihai Petre, consilier judeţean PDL:

"Replica este ziarul care s-a impus prin talentul de a scoate informaţia de unde nu te aştepţi, când nu te aştepţi. Aştept să citesc cel puţin o ştire nouă la fiecare oră a zilei şi în următorii 10 ani".

Ştefan Tudor, consilier PDL Limanu:

"Vă urez să aveţi o activitate nelimitată şi necenzurată ca şi până acum. Acelaşi colectiv frumos şi profesionist. Vă doresc multă sănătate tuturor şi La mulţi ani!".

Părintele Eugen Tănăsescu, directorul Radio Dobrogea:

"Orice mijloc de presă este un dar de la Dumnezeu, prin care cuvântul ajunge către oameni. Cotidianul Replica, prin modul de a sluji cuvântului, a demonstrat profesionalism, echilibru şi dragoste faţă de această minunată chemare de a fi jurnalist. Jurnaliştii sunt asemenea preoţilor pentru că şi ei aduc cuvântul către oameni. Pe viitor dorim colectivului redacţional Replica să fie tot la fel de profesionalist ca şi până acum, dar, în plus, le doresc şi o recunoaştere mai bogată din partea societăţii pentru strădania de a informa corect şi la timp publicul constănţean. La mulţi ani şi să ne auzim cu bine şi peste 20 de ani!".

Ionel Manafu, directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu:

"Vă doresc toate cele bune şi multă sănătate. Să vă transformaţi şi în analişti pentru că puţină analiza şi în ceea ce mă priveşte nu v-ar strica. La mulţi ani!"

Avocat Ion Popescu:

"La mulţi ani şi cât mai multă obiectivitate şi seriozitate".

Stere Buşu, şeful Spitalului Municipal Medgidia:

"Vă felicit că sufletul vostru presar nu este în criză financiară. Doresc multă sănătate celor care lucrează la Replica, dar şi celor care vă citesc toate ediţiile minunate. Să aveţi parte de cât mai multe evenimente de surprins, scris şi să ne auzim în aceeaşi formulă şi peste 50 de ani. La mulţi ani şi să aveţi parte numai de lucruri frumoase".

Mihai Clocean, directorul ISCIR:

"Să daţi replici şi de bine şi de rău, atât în domeniul social, economic cât şi politic. Numai bine vă doresc şi un sincer La mulţi ani!"

Petrică Miu, responsabil PSD Cogealac:

"Vă urez o viaţă lungă în peisajul jurnalistic constănţean, să fiţi la fel de tenace ca şi până acum, să încercaţi să găsiţi toate neregulile care se pot întâmpla sau care pot fi, să le aduceţi în faţa opiniei publice şi să fiţi obiectivi. La mulţi ani!".

Adrian Rapotan, comisar şef, adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa:

"Între poliţişti şi ziarişti s-a implementat o relaţie profesională. De multe ori, poliţiştii şi ziariştii ajung împreună, primii, la faţa locului, fiecare cu treaba lui, fapt care a dus la această apropiere. Cu Replica, însă, există o relaţie specială. Voi aţi reliefat obiectiv succesele, şi tot obiectiv aţi reliefat şi neajunsurile. La mulţi ani, toate cele bune şi să o ţineţi tot aşa".

Zafer Sadâc, procuror, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului:

"Să aveţi o publicistică cât mai lungă şi mult noroc tuturor. La mulţi ani".

Marius Nadă, avocat:

"Vă urez să fiţi la fel de critici ca şi până acum, dar cu mai mult respect pentru drepturile omului. La mulţi ani ziarului Replica".

Constantin Dancu, comisar-şef, şeful Serviciului Rutier Constanţa:

"La cât mai multe ediţii, cel puţin la fel de bune ca şi până acum. Ziarul Replica reprezintă o pată de culoare în mass-media constănţeană, o prezenţă de bun augur. Vă doresc să nu fiţi iubiţi de cititori şi nici să nu vă iubiţi între voi. Să fiţi sănătoşi şi să o ţineţi tot aşa.

Ionuţ Galani, artist:

"Să vă meargă la fel de bine şi în continuare. Să scrieţi cât mai multe realităţi. Toate cele bune şi baftă în tot ce faceţi. La mulţi ani!".

Virgil Coman, directorul Direcţiei Judeţene Constanta a Arhivelor Naţionale:

"De un deceniu savurez replicile cotidianului "Replica de Constanţa" ai cărui jurnalişti au trecut deseori pragul instituţiei păstrătoare a memoriei trecutului meleagurilor judeţului Constanţa, oferind cititorilor informaţii despre activitatea acesteia. La ceas aniversar, urez colectivului redacţional multă sănătate, bucurii, obiectivitate şi echilibru în prezentarea informaţiilor. La mulţi ani!".

Emilia Murineanu, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţelor de Muncă din Constanţa:

"Au trecut 10 ani de când cetăţenii Constanţei au primit cu braţele deschise, cu interes şi cu speranţă, acest cotidian şi au înţeles că Replica le menţine conştiinţa trează, dorinţa de adevăr, dorinţa de informaţie la zi, transformăndu-i în parteneri de dialog spirituali. Binemeritale laude iniţiatorilor acetui cotidian şi tuturor colaboratorilor în cei 10 ani. Vă doresc viaţă lungă, sănătate, mult succes şi să fiţi ancoraţi la realitatea şi să reflectaţi evenimentele cu foarte multă credinţă faţă de cetăţenii Constanţei".

Valentin Vrabie, primarul comunei Peştera:

"La mulţi ani înainte în perioada aceasta grea şi dificilă. Sper ca în această perioadă a alegerilor să fiţi imparţiali ca şi până acum. L amulţi ani!".

Mariana Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară:

"Vă citesc ziarul, îmi place şi vă doresc succes!".

Lică Neagu, liderul taximetriştilor constănţeni:

"Ziarul Replica este o pată de culoare frumoasă, bijutierul mass-mediei constănţene. La mulţi, mulţi ani!".

Adrian Mânăstireanu, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Delfinariu:

"La mulţi ani cu sănătate şi multă fericire!".

Rodica Crăciun, şef Serviciu Starea Civilă Constanţa:

"Să continuaţi să faceţi treabă bună la fel ca până acum. La mulţi ani şi să auzim mereu de bine!".

Aliss Andreescu, inspector general şcolar al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa:

"Vreau să vă felicit şi să dea bunul Dumnezeu să obţineţi profit şi să aveţi mulţi cititori. De asemenea, să avem şi o colaborare bună, să vă specializaţi nişte oameni pe domeniul învăţământului şi să poată veni la noi, pentru că datorită vouă putem ajunge mai uşor la cititori şi cu bune si cu rele. Noi am vrea mai puţine rele dacă s-ar putea darmvă felicităm pentru aşa un moment deosebit. Mulţi ani înainte".

Dorin Maer, director SNTFC CFR Călători Bucureşti:

"Multă sănătate, la cât mai mulţi ani şi să relataţi cu aceeaşi obiectivitate faptele care se produc în oraşul şi judeţul Constanţa. Multă sănătate"

Sorin Calaigi, avocat:

"La mulţi ani pentru activitatea realistă şi obiectivă, spor la treabă, de fiecare dată când realităţile vor avea nevoie de susţinerea ziarului Replica".

Alexandra Bulz, secretar executiv al Organizaţiei de Tineret a PDL Constanţa:

"Felicitări! Mulţi ani înainte cu succes, cu o echipă cât mai unită şi articole cât mai inspirate".

Ionuţ Cazan, avocat:

"La mulţi ani şi o colaborare cât mai fructuoasă. La cât mai multe premii jurnalistice".

Ion Radu, vicepreşedintele Partiduilui Poporului Dan Diaconescu:

"Să aveţi parte de aceeaşi deviză pe care să vă bazaţi. Să vă fie bine din toate punctele de vedere atâta timp cât existaţi pe piaţă. Aţi reuşit să fiţi imparţiali, să aveţi o nişă pe piaţa presei. Ce este important este că, după Revoluţiei, odată cu apariţia publicaţiilor oamenii au avut informaţiile mai aproape de ei. Atunci când informaţiile sunt servite prompt te simţi mai în siguranţă, iar în ceea ce ne priveşte mai aproape de munca de zi cu zi. Din partea PPDD să aveţi aceeaşi echidistanţă şi să vă ţină Dumnezeu sănătoşi".

Marius Enescu, medic ortoped în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Constanţa:

"La mulţi ani!"

Ionuţ Anghel, director Tabăra de copii Eforie: "Vă doresc un tiraj fabulos şi accesări mai mari ca youtube. La mulţi ani!".

Comisarul şef de penitenciare Gelu Dănuţ Dincă, directorul Penitenciarului Poarta Albă:

"La ceas aniversar, conducerea Penitenciarului Poarta Albă vă felicită pentru activitatea depusă până în prezent, pentru atitudinea obiectivă şi profesionalismul de care daţi dovadă, contribuind astfel la o mai bună cunoaştere a problematicii penitenciare şi la informarea corectă a opiniei publice constănţene. Vă asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru şi vă urăm mult succes în activitatea viitoare, în speranţa că vom consolida prin mijloace şi eforturi comune, relaţia noastră de colaborare. La mulţi ani!".

Liviu Cristescu, avocat:

"La mulţi ani, la cât mai multe articole incisive şi spor la replici cât mai inspirate".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108