REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

De ce i-a refuzat Iohannis pe miniștrii propuși de Dăncilă

De ce i-a refuzat Iohannis pe miniștrii propuși de Dăncilă

Replica API 17 mai 2019 | 00:48 439

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 15 mai, premierului României, doamna Vasilica-Viorica Dăncilă, scrisorile referitoare la propunerile de numire în funcția de ministru al justiției, de ministru pentru românii de pretutindeni și în funcția de ministru al fondurilor europene.

Klaus Iohannis a reluat în aproximativ aceiași termeni refuzul numirilor lui Eugen Nicolicea, Tit Brăiloiu și Oana Florea: persoana propusă "nu deține experiența necesară gestionării domeniului complex" vizat, spune președintele.

sursa: realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa muie PNL- istilor si acolitilor lor in frunte cu neamtul infractor.
2
2
ce experienta are ? craci ....cum a ajuns sa conduca tnl ? aaaa, ....a jucat handbal ....
0
0
Ce poti astepta de la forma de viata numita Iohannis? E mai rau ca Base,doar ca are un limbaj cat de cat normal.
2
4
Bravo postarea: Bai PSD-ei HOTI si penali !! Felicitari! Ai atins multe puncte sensibile ale romanilor adevarati.
4
1
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, de PENSII SPECIALE, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
4
2
raspuns simplu,De prost !
6
4
A procedat corect pres !--Era imposibil ca astfel de oameni fara experienta sa ajunga ministrii --Un bobirnac lui Dragnea
8
4
Cand se vorbea despre Nicolicea ca va fi urmatoarea propunere pentru ministerul justitiei am zis ca sunt uni care fac misto de PSDisti dar astia chiar au incercat.Nici celelalte propuneri nu sunt mai de doamne ajuta. Noroc cu Johanis.
8
3
Iohannis a incetat sa fie presedinte pe bune cam la doua luni dupa alegeri. El este un slugoi al grupurilor de interese ce nu au nici o legatura cu romanii,cu patriotismul si altele. Iohannis face tot ce se poate sa distruga opozantii politici,indiferent de cine ar fi vorba,riscul de a duce Romania in gunoiul istoriei fiind pentru el ceva fara importanta. Multi fraieri inca mai cred ca gagiul asta ar fi ceva mai de soi decat Base . Fals,e un zero cu puterea de a face tot raul posibil in folos propriu si de gasca. Se caca pe romani si tara,asta e limpede.
6
11
De prosti ce sunt!D'aia ia refuzat.
10
3
Muie psd-uilui si votantilor sai de cacat!
9
5
Foarte bine a decis d-ul presedinte, ca i-a respins, ca le-a refuzat propunerile. Nici unul dintre cei trei noi propusi, nu detine experienta necesara gestionarii domeniului complex. Toate ciurucurile, toti neavenitii, parvenitii, nenorocitii si pupincuristi lui Dragnea ! Astia, ciumatii isi schimba ministri, precum "sosetele"... Hal de guvernare! Cea mai dezastruoasa guvernare cu cei mai incompetenti ministri!
11
5
Esti intr.o mare eroare . Cacatul ala numit la justitie pe care.l sustii , a terminat la 50 de ani , nu are experienta , a terminat la frecventa redusa la o institutie care nici macar nu mai exista . Cu altfel de gunoi jegos si nenorocit nu poti sa conduci o justitie . Este ca si cum te.am numi pe tine paznic la un depozit de fecale . Tu nestiind ce sa faci , ti.ai alimenta permanent stomacul .
10
5
la intrebarea asta nici el nu cred ca stie sa raspunda? Intrebarea adresati-o sefilor lui din UE
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108