REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De ce nu s-a căsătorit Nicole Cherry cu tatăl copilului ei. Dezvăluirile artistei

De ce nu s-a căsătorit Nicole Cherry cu tatăl copilului ei. Dezvăluirile artistei

Replica API 17 septembrie 2021 | 00:21 1726

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Florin Popa, iar cei doi vor deveni părinți în mai puțin de trei luni. Totuși, relația lor nu este oficializată, iar artista susține că acest pas nu reprezintă o prioritate. Cu toate astea, vrea să fie mireasă, dar mai are câteva lucruri de făcut înainte.

Nicole Cherry, Florin Popa

Va fi mamă până la finalul anului, dar nu și soție! Este cazul cântăreței Nicole Cherry, care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși cei doi sunt într-o relație de mai mulți ani și se declară fericiți împreună. Se pare că acest aspect nu este important pentru viitoarea mămică, dar nu exclude posibilitatea pe viitor. Totuși, vrea să bifeze mai multe aspecte până va îmbrăca rochia de mireasă.

Aflată în platoul Xtra Night Show, însărcinată în luna a șaptea, Nicole a vorbit despre cum a decis să devină mamă și de ce nu s-a căsătorit cu partenerul ei Florin Popa.

Deși nu i se pare că e obligatoriu să fie căsătorită cu tatăl copilului ei, artista se gândește la o viitoare cununie, dar numai după ce va ajunge la greutatea pe care o avea înainte să rămână însărcinată.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie ... să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a spus Nicole Cherry la Xtra Night Show, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine mai sunt si oparitii astia si de ce ne intereseaza ca individa s-a f----
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108