REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

De la 1 iunie s-ar putea redeschide terasele şi relua spectacolele în aer liber

De la 1 iunie s-ar putea redeschide terasele şi relua spectacolele în aer liber

Replica API 22 mai 2020 | 22:03 2136

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că de la 1 iunie s-ar putea redeschide terasele şi ar putea fi reluate spectacolele în aer liber.

Ludovic Orban

"S-ar putea relua activităţi unde există un risc limitat de răspândire a virusului. Vă dau două exemple. Terasele. Sunt în aer liber, dar cu nişte măsuri de protecţie care să fie gândite foarte bine. Ar putea fi reluate spectacolele în aer liber şi cu un număr limitat de spectatori", a spus Orban, la Realitatea Plus, întrebat ce măsuri de relaxare ar putea fi luate de la 1 iunie.

Potrivit acestuia, continuarea planului de relaxare depinde, în cea mai mare măsură, de evoluţia epidemiei.

"Dacă lucrurile rămân sub control, dacă numărul de persoane infectate este menţinut la un nivel gândit, atunci se poate trece într-o etapă ulterioară de relaxare. Dacă nu, nu se poate trece într-o etapă de relaxare. E chiar posibil, dacă vom constata că în anumite domenii reluarea activităţii a dus cu precizie la creşterea numărului de persoane infectate, atunci există riscul chiar să revenim cu restricţii în numite domenii. (...) Vom face o campanie de informare a cetăţenilor pentru a prezenta toate regulile şi măsurile pe care le vom adopta pentru fiecare tip de activitate pentru a preveni riscul de răspândire a virusului", a menţionat Orban, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stau si ma mir ca mai exista fraeri care mai pun botul la ce zic cei din PNL. Ca au votat continuarea regimului basescu ii inteleg ca sunt masochisti , dar sa votezi un sas dupa ce 4 ani nu a facut nimic, nici macar sa invete limba romana. Suntem singura tara din Europa in care un guvern nu a luat nici macar o masura economica. Dupa ce au vaitat diasopara ca nu poate vota la Paris sau Londra acum ii tin ca pe vaci la granita. O meritati votantilor lui weber, aveti presedinte si guvernul pe care l-ati votat. Haha ciuma rosie, sunteti patetici. Meritati salariu minim pe economie dinainte de PSD
0
0
la evenimente nu ai voie mai mult de 8 persoane la Pimen vad ca era omare de preoti si oameni dc nu au fost imprastiati nu este aceeasi lege pt toti?
1
0
Mergi ma la munte ca e voie dar esti prea prost ca sa stii ce bifezi in declaratie
0
0
bai handicapatule? nu lasi omu sa mearga la munte la un aer curat dar il lasi pe Theodosie sa mai faca un Paste sau il lasi sa impartaseasca copii cu aceeasi lingurita si fara masca , bai fratilor in ce lume traim? am scapat de niste hoti am dat de niste prosti . Fratilor ce faceti??
2
0
Vom vota la alegerile urmatoare candidatii care vor demonstra ca au trait cu salariu minim pe economie 2-3 luni. Pe cei care ne vor spune clar ce au cumparat zilnic din acest salariu.
3
0
... s-ar putea sa... avem in analiza..., analizam saptamana viitoare..., se afla in lucru...., o sa.... Asta e tot ce poatea spune o minte scremuta, grav afestata de excese... Un premier de kkt, peste un guvern de papagali...
3
0
Tu sa vb ba labarule in momentul in care te vei muta din blocul facut de comunisti, cand ma-ta nu va ma lua pensie pt ca a lucrat o viata la o intreprindere facuta de comunisti iar tactu nu va mai regreta vremurile cand era tractorist la cooperativa
2
5
Era rau inainte?? Stati sa vedeti ce urneaza
7
1
Trebuia sa le deschida de la 1Mai.Nu s-a vrut.In alte tari s-a putut.Sunt alte interese la noi in tara.O tot trageneaza cu legi,amenzi,masti, cu covid cu morti de covid orice numai de economie nu vorbesc,locuri de munca,industrie,nu spun nimic.S-a scumpit tot incepand de la paine.Se strica marfa in magazine.Nu avem bani.Cu ce sa cumpar? Atat de multa saracie avem.
7
2
Pe asta de sub mine cu Iliescu l-a ratat covidul , dar inca nu-i tarziu , mai are inca timp sa-si regleze afirmatiile de fsnist fmm.
7
7
Singurul lucru care ar fi bun pt tara asta e ca de la 1 iunie sa te pupe ma-ta rece mandolina
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108