REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

De la INFRACTORI, ZICERE: BĂI, eu am INTRAT în PUȘCĂRIE din BMW, nu din OPEL!

De la INFRACTORI, ZICERE: BĂI, eu am INTRAT în PUȘCĂRIE din BMW, nu din OPEL!

Replica API 28 iulie 2020 | 00:00 2014

Unii dintre cei care au ajuns să facă închisoare, din cauza diferitelor fapte pe care le-au comis, se reabilitează odată ce și-au ispășit pedeapsa. Este adevărat că aceste cazuri sunt destul de rare. Dar ce te faci cu cei care nu conștientizează greșelile făcute? Este cazul a doi tineri care, în loc să se căiască pentru ce au făcut, se folosesc de rețelele de socializare fie pentru a înjura fie pentru cere socoteală.

Deranjat că el a condus un BMW, iar în poză apare un Opel

Primul dintre cei doi tineri este Alexandru Munteanu, din Iași, care a condus, la data de 28 septembrie 2018, un autoturism pe strada Dezrobirii, din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pentru aceasta el a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Imediat după ce a fost eliberat, acesta și-a dat seama că într-un articol în care îi erau ilustrate ”faptele de vitejie”, mașina pe care o conducea era Opel, lucru deranjant peste măsură, el conducând un BMW.

Pe lângă aceasta, el continuă ”să își dea în petec” spunând că ar fi scăpat de închisoare dacă i-ar fi dat polițistului 500 de euro, el neavând decât 350.

click pe imagine

”Nu sunt vinovat”

Cel de-al doilea teribilist este Emil Andrei Vasiliu care, fiind în arest la domiciliu, și neavând voie să părăsească blocul în care locuia, a spart chiar apartamentul unui vecin, de unde a furat o tabletă. Imediat după ce faptele sale au ajuns publice, individul a ținut morțiș să își declame nevinovăția dar și să folosească un cuvânt ”neortodox”. ”Mu..e, nu sunt vinovat”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am opel si este la acelasi nivel cu BMW
1
1
Omul n-are stil n-are prezenta
0
0
Orice contribuabil cinstit,modest sau in situatie materiala decenta,este mereu sub lupa autoritatilor. Nu exista ca un Om normal,ce a trait toata viata din munca,sa nu aiba probleme cu autoritatile,din varii motive si sa nu fie stresati.De fapt Romania economica se bazeaza doar pe ei,pe umilii si docilii membri ai societatii,beneficiarii fiind cei nocivi in mod real,adica infrctorii recunoscuti ca fiind asa ,justitia,autoritatile de forta .Legenda spune ca e bine sa ceri ajutorul autoritatilor,insa de multe ori asta e jighirea pentru infractorii prieteni cu cei ce crezi tu ca te-ar apara.
1
0
Trebia sa i se puna o poza cum conducea un car cu boi"ca in pictura aia de N.Grigorescu"poate asa isi dadea seama si boul asta cine este el cu adevarat.
3
0
i-auzi ce zice asta, politia nu se sesizeaza?
3
0
30 de ani.
2
0
Asta I se potriveste lu Moxxu, am copilarit cu el, manca din gunoaie. Daca politistii din Mangalia nu erau dupa spaga, la noi in oras nu mai existau interlopi .Ar fi fost toti angajati la curatenie , maturatori pentru ca nu au scoala. Moxxu nici nu prea stie sa scrie bine . Doar Beinur ar fi avut un servici , poate paznic la santier
6
0
cocalarii tarani ii vezi in rapciugi de bmwuri,haudiuri obosite si merturi de la dezmembrari.Sint tari frate,hai cu voi in sant!
5
0
Cu BMW sau opel tot puscarias esti boule!
7
0
Cica Si pwla are alt gust in biemveu
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108