REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Decebal Făgădău a strâns gunoaiele de pe plaja Modern

Decebal Făgădău a strâns gunoaiele de pe plaja Modern

Replica API 5 aprilie 2018 | 00:14 363

Campania „Curățăm Constanța Noastră” a debutat în luna aprilie. Ea are loc de două ori pe an, în aprilie, dar și în octombrie. De altfel, voluntari, reprezentanți ai instituțiilor, dar și cetățeni strâng gunoaiele lăsate de alți cetățeni în diverse zone ale orașului. Pe lângă voluntari, așa cum a anunțat la o întâlnire cu pensionarii constănțeni, edilul Constanței, Decebal Făgădău, a lăsat sacoul și pantofii și a îmbrăcat o bluză cu mesajul „FACEM CURAT” și a strâns cot la cot cu voluntarii mizeria de pe plaja Modern.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand curatam orasul de cipanezi?
1
1
Poate asa isi da seama ca ar trebui amplasate mai multe, tomberoane, cosuri de gunoi.Pe plaja, in oras, in parcuri. Daca vrei sa arunci ceva trebuie sa cauti o ora!
2
0
Decebal, iti dau eu de rezolvat cateva probleme : portul constanta se duce de rapa , La ANR se mananca mai bine decat in primarie iar portul e in degradare , primaria e praf,angajatii pe pile fara minte , avize de constructie pe orice cacat , vrem intersectii supravegheata video plus radare fixe in mamaia ,asa vin banii ptr consiliul local
1
0
Lacrimogen....
1
0
Fagadau, asta nu e treaba ta! Ce imbecil se ocupa de rahatul numit PR? Pe cinemai prostesti cu idiotenii de genul asta? Fagadau, primarul acestui oras trebuie sa faca cu totul si cu totul altceva!...
2
0
Pai nu varuia Mazare blocuri? Acum e plecat cu zmeul in Madagascar. Acum Fagadau face curatenie si maine poimaine fuge asta in Madagascar cu ursu.
3
1
mai bine si-ar curata primaria
6
1
adica s-a strans pe el de pe plaja?
7
1
pai si tiganii ce fac? bai fagadau nu asta e trb ta! trb ta e sa casti ochii ce terenuri dai si cum refaci acest oras frumos! ptr salubritate avem tigani, polaris si de ce nu, bunul simt al cetatenilor instruiti cu amenzi usturatoare cand arunca pe jos!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108