REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Decebal Făgădău, discuţii cu autorităţi locale din Germania, pe tema coronavirusului

Decebal Făgădău, discuţii cu autorităţi locale din Germania, pe tema coronavirusului

Replica API 3 aprilie 2020 | 16:07 979

Decebal Făgădău

Decebal Făgădău a purtat discuţii cu mai mulţi primari din Germania în vederea acordării sprijinului, în cazul în care situaţia o va impune.

„Am ales Germania pentru că este locul întâi la toate capitolele pe care le-am cercetat - 4.3 medici la mia de locuitori, 12, 9 asistente şi personal auxiliar la mia de locuitori, cel mai mare număr de locuri la terapie intensivă. Ştiu că în landul Renania de nord-vest falia, mai multe oraşe: Koln, Bonn, tratează deja pacienţi din Italia. Sunte discuţii pentru a-i transfera şi pe cei din Spania, pe cei din Franţa, acolo unde autorităţile locale sau guvernele nu mai fac faţă. Tocmai de aceea m-am gândit să nu mă ia prin suprindere şi am profitat de prietenii şi de canalele de comunicare pe care le am cu oraşe din Germania şi am adresat mai multe solicitări de ajutor în situaţia în care va fi nevoie. Mă rog la bunul Dumnezeu să nu fie nevoie dar mi s-a părut datoria mea de primar să aflu dacă atunci când vom avea nevoie, colegii mei, primarii din Germania, ne pot ajuta, De asemenea, am adresat o solicitare Ministerului Apărării din Germania pentru că ştiu că au la dispoziţie o aeronavă A310 Medevac care deja a făcut transferuri de pacienţi din Italia şi alte zone roşii către spitale din Gernania, unde, cu generozitate, statul german, landurile, oraşele, îşi sprijină semenii“, a spus primarul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine te-a facut jurnalist fratioare,sau de ce te apuci daca nu ai habar cum se numeste Renania de nord-Westfalia? Te faci si de cacat si dezinformezi!
0
1
Muppets pentru fraieri
0
1
Pe noi ne apara de corona, stalpishori montati de tine. Igen? Nem tu dom?
2
1
Cine pula mea sta de vorba ,din Germania,cu redusul asta?Poate a vorbit cu o casiera de la Lidl!
6
2
O panarama de primar. Acum in al 12-le ceas s-a trezit si el la realitate ca pana acum a montat stalpisori.
4
3
Felicitari. Asta inseamna implicare. Multumiri de asemenea tuturor din linia intai precum si oamenior de bine ce se gandesc si la cei nevoiasi.
2
4
Nu ti vrea nimeni Fagadoaie...
0
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108