REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Decebal Făgădău, încrezător în ceea ce privește cea de-a patra licitație privind consolidarea CAZINOULUI. VIDEO

Decebal Făgădău, încrezător în ceea ce privește cea de-a patra licitație privind consolidarea CAZINOULUI. VIDEO

Replica API 26 aprilie 2019 | 01:03 548

Consiliul Local Municipal s-a întrunit joi, 25 aprilie a.c., în ședință ordinară cu mai multe proiecte pe ordinea de zi, ce au fost supuse la vot. Unul dintre proiecte se referă la simbolul orașului, Cazinoul.

Proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 277/2014 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții „CNI” SA a imobilului-teren și construcție „Cazino Constanța” în vederea consolidării și restaurării acestuia, a trecut de votul consilierilor în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal joi, 25 aprilie a.c..

Aflată la cea de-a 4 licitație, emblema orașului de la malul Mării Negre, urmează a fi reabilitată în luna mai a.c., așa cum susține primarul Decebal Făgădău. Valoarea lucrărilor a fost estimată, până în prezent, la peste 115 milioane de lei, potrivit vicepremierului Daniel Suciu.

Primarul Municipiului Constanța se declară mulțumit așa cum a susținut în cadrul conferinței de presă, de faptul că această licitație este susținută de autoritățile centrale și locale.

”Urmează a patra licitație în luna mai și vreau să vă spun că, angajamentul domnului ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vicepremierul Daniel Suciu, este unul extrem de serios. Luni am avut cea mai recentă convorbire cu domnia sa și mi-a solicitat să aprobăm proiectul acesta pe care l-am aprobat astăzi și că dorește din partea Guvernului pentru județul Constanța să se facă cât mai repede toate hărtiile și licitația va beneficia de atenția Ministerului Culturii, Ministerului Dezvoltării Regionale, nu doar de atenția comisiei de licitație. Toate celelalte licitații au fost anulate pe motive mai mult sau mai puțin solide. Cea de-a treia licitație a fost anulată cam așa: a fost respinsă oferta, s-a făcut contestație, au pierdut, deci erau descalificați cu acte în regulă, ulterior au atacat oferta câștigătorului, au pierdut de fond, apoi după ce au analizat toată documentația, au spus că au dreptate, după care atât cel care a câștigat, cât și cel care a pierdut au atacat decizia de anulare a licitației și s-a mers în instanță atacându-se decizia de anulare, dacă povestim cuiva, oriunde, această epopee birocratică a formelor fără fond, toată lumea își va face cruce și ne va spune că nu suntem sănătoși. Ori cred că este foarte bine ca de data aceasta toate autoritățile centrale să acorde sprijin, asisteță, susținere comisiei de licitații, astfel încât, oamenii aceia să fie siguri că, în momentul în care au luat o decizie ea este asumată și de autorităție centrale și locale.” a spus primarul Decebal Făgădău.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si makedoni infecti,tatari corciti cu tigani si turci un oras infect si distrus de PSD
1
0
Numai prostii foarte multi il mai cred pe acest impostor din Beidaud cu fatza si freza de tractorist , imbogatit de mascaricul dereglat psihic cu terenuri...
4
0
ce e cu prostu asta cu ochelari care nu stie sa vorbeasca afara cu Catei lu Mazare.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108