REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Decizia în dosarul lui Dragnea, amânată pentru 21 iunie

Decizia în dosarul lui Dragnea, amânată pentru 21 iunie

Replica API 9 iunie 2018 | 23:59 456

ÎCCJ a amânat decizia în dosarul lui Liviu Dragnea pentru data 21 iunie, în care a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

La unul dintre ultimele termene de judecată, procurorul de şedinţă a cerut pentru Liviu Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual.

De asemenea, în cazul liderului PSD, procurorul a susţinut că se impune constatarea că faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul "Referendumul", în care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunându-se anularea suspendării şi transformarea într-o pedeapsă cu executare, potirvit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest om a furat cat a putut daca nu il baga la puscarie inseamna ca justitia este corupta. Sunt milioane de oameni care astepta sa il vada condamnat si in puscarie pe acest om de nimic,pe Dragnea.
1
0
Poate fi dat in judecata pentru amenintarea magistratilor!Sa vad CSM ca initiaza actiunea in justitie
1
0
avem legi da cacat, sa-l condamne odata ce asta are mai multe coaie? sau a dat spaga mare
2
0
La bulau cu jegosul teleormanean si cu bovinele aduse sa conduca tara !
15
1
Incredibil !!! Ce justitie avem, cat se mai amana, judecatorii nu au curaj sa dea o sentinta, decide politicul ??!! Acelasi complet care l-a achitat pe Tariceanu si alti hoti si mincinosi ?! Asta spune multe. O justitie de ..... RUSINE !! Sa mai avem incredere in justitie ?! Il apara pe Dragnea, penalul Dragnea ??!!
13
1
sa faca ca inamicul lui Dragnea.
7
2
O tara de rahat... o justitie de rahat!
17
1
Dragnea infractorul penal condamnat deja o data definitiv. Javra la bulau!!!!!!
20
1
Deci este acelasi complet care la achitat pe taricianu si ia scapat de arest pe restul vipurilor
15
1
este inadmisibil ce se intampla in justitia preluata prin forta si intimidari de catre o haita de hoti, ce incearca cu disperarea achitarea penalului nr 1 si infractor in acelasi timp- draknea. Cum este posibil asa ceva, toate institutiile statului se lupta sa salveze acest penal, cu ce ii are la mana- o intrebare logica. CCR, presul si sluga acestuia da decizii in defavoarea tarii. La puscarie nemernicule si ai intuit corect ca te vor inchis pe viata, pentru inalta tradare
25
1
Se vede ca judecatorii nu au curaj sa dea o sentinta!
19
2
Aminati pina il face- ti scapat ! Daca era un muritor de rind era condamnat la foc automat !
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108