REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Decizie a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”: pe trotuarul din fața instituției nu se mai parchează!

Decizie a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”: pe trotuarul din fața instituției nu se mai parchează!

Replica API 18 septembrie 2017 | 22:48 458

Decizie a conducerii Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța: pe trotuarul din fața instituției nu mai pot fi parcate autoturisme, în acest sens fiind amplasați deja piloni care interzic accesul aututorismelor, potrivit www.educta.ro.

În anii trecuți, porțiunea de trotuar din fața unității de învățământ era „sufocată”, pietonii având cu greu posibilitatea să circule în zona respectivă.

Sursă: www.educta.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piste de biciclete este solutia, parcari cu plata 5 lei pe ora in centru, si parcari subterane...
1
0
FELICITARI DL FROGADAU PENTRU MODUL IN CARE REZOLVA PROBLEMA LOCURILOR DE PARCARE DIN ORASUL LUI MAZARE !
1
2
este salutara masura luata de Colegiu ...este o mare problema cu circulatia pe strazile unde sunt scoli parinti exagerati oare acesti copii care sunt dusi si adusi cu autoturismele la scoala stiu sa mearga cu mijloacele de transport in comun stiu sa traverseze strada ce fac parintii ???
3
0
e corect parcare este dupa colt pe mircea precizez ca sunt sofer
3
1
Sa ti dea mata loc de parcare la central la 2m underground
6
1
Baga mi as in voi de jegosi, care e prostul care a gandit asa, dupa ce ca nu sunt locuri de parcare, sa sugeti pixul de tampiti
5
10
E bine ca macar pentru fostul lui liceu a reusit sa faca ceva, chiar daca infim. Banda de orpire? Mai bine am face un oras in care, ca acum 30 de ani, sa nu fie nevoie sa-ti iei ditamai adolescentul de la scoala.
11
1
Inca odata asazisii ziaristi dau dovada de faptul ca nu se documenteaza. Solicitarea a venit din partea Colegiului dar masura a fost dispusa de administratorul domeniului public, respectiv Primaria Constanta. Masura este foarte buna. Ar trebui ca pe str. Mircea sa se amenajeze o banda de oprire, atentie, nu stationare, pentru parintii care vin sa-si ia copiii de la scoala.
9
1
noi, cetatenii, ii deranjam pe astia de la primarie.
4
4
Prostii, decizia nu poate apartine Colegiului "Mircea" deoarece aceasta decizie nu se poate lua decat de Primaria Constanta.
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108