REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Declaraţia de susţinere a Unirii cu Republica Moldova, PREA GREU DE ÎNŢELES pentru primarul din Săcele! DOCUMENT

Declaraţia de susţinere a Unirii cu Republica Moldova, PREA GREU DE ÎNŢELES pentru primarul din Săcele! DOCUMENT

Replica API 5 mai 2018 | 00:26 447

Declaraţia de susţinere a Unirii cu Republica Moldova este un demers care întâmpină piedici în anumite localităţi din judeţul Constanţa! Aşa se face că în localitatea Săcele, acolo unde un consilier PMP a depus un proiect pe această temă, reacţia primarului a fost… că doreşte să primească mai multe detalii despre “încadrarea legală” a demersului înainte de a fi introdus în şedinţa consiliului local!

Iată răspunsul primarului (click pe imagine!):

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine, Domnule Primar !!! Sa argumenteze oportunitatea propunerii !!!
11
0
Ptr mama omida de mai jos care isi da seama din privire. Sa stii ca si eu am privit-o pe mata in ochi cand statea in genunchi
11
1
Doamne ce om fara educatie !!!!Dupa felul in care priveste . Cat despre cei care il sustin ..... tot aceeas marfa ! Oameni fara dinti , fara cultura , si care cred ca au dreptate .
1
12
Sorine, ia pune tu o poza cu tine la comentarii sa vedem ce fata ai tu. Dupa modul tau de exprimare cred ca tu esti mai degraba un ratardat. Cat despre fata ta ramane de vazut.
14
0
Avem un primar. Prost sau destept este ales de noi. Ma bucur sa vad ca le mai pune STOP idiotilor care vor tampenii. PMP care nu stie decat scandal si sa iasa cu ceva in fata ca rahatul la soare. Ce treaba avem noi sau primaria cu unirea cu moldovenii? Campanie electorala incepe la Basinistii astia de acum? Foarte bine domnule primar, suntem cu dumneavoastra nu cu excitati politici care au in cap numai scandal. De ce nu-i intrebati public ce au facut ei pentru noi ca sa nu mai vorbim de Romania? O sa taca ca rahatul in iarba.
16
1
Ce mecla de prost ! Numai PSD-ul , sau chiar ALDE , pot sa dea lumii asemenea pocitanie ...
2
16
corect,n-a vrut omul sa semneze ca primarul,cat despre unirea cu basarabia este o chestie nepotrivita
18
1
Ziar de rahat ... scrieti articole la comanda si tendentioase. Ce e gresit in a cere fundamanetare legala la acea solicitare de rahat a ,, marelui consilier" care e setat numai pe scandal si dezinformare !!! Sa vina cu proiecte sustenabile si benefice comunitatii locale, nu aberatii de genul asta !!! Foarte bine punctat, domnule Primar !!!
17
1
Asra este treba de tara nu de consilii locale sau judetene. Au vreo treaba cu asta primariile? Este doar o campanie a pmp facuta ca intotdeuna, pe populism si minciuna, manipulare grosolana. Bravo primare
19
1
Mi se pare corecta pozitia primarului.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108