REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Declaraţiile halucinante ale individului prins beat la volan: Nu pot sufla că am plămânii bolnavi

Declaraţiile halucinante ale individului prins beat la volan: Nu pot sufla că am plămânii bolnavi

Replica API 12 noiembrie 2014 | 18:29 143

Fost comandor în Marină

Fost comandor în Marină

Sorin Moldoveanu a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare însă, în faţa clădirilor instanţelor, bărbatul a menţionat că nu e nimic adevărat, că el este victima, fiind agresat de poliţişti. „Am refuzat să fiu testat pentru că nu pot sufla, nu am capacitate pulmonară, am amândoi plămânii bolnavi, unul cu TBC şi unul cu puroi. Eu abia respir, abia deschid gura. Nu am putut nici să stau să-mi ia sânge pentru că mi se face rău, sunt sătul. Am stat 3 luni în spital, nu mai pot suporta. Am fost comador în Marină, da, la Şcoala de Maiştri. Dar eu aveam permisul la mine, nu am ştiut că am permisul suspendat, nu ştiu de ce mi s-a suspendat dreptul de a conduce”, a declarat Sorin Moldoveanu, în faţa Judecătoriei Constanţa. Întrebat dacă a fost oprit de către poliţişti şi la finele lunii octombrie, acesta a spus: „Era maşina parcată atunci, pe alee, între blocuri. Au venit două maşini de Poliţie, au început să dea în maşină şi mi-au spart geamurile şi m-au scos de acolo şi mi-au pus cătuşele. Eu doar intrasem să iau ceva din maşină. Luni acum (10 noiembrie – n.r.) am fost la un restaurant, am mâncat, am o băut bere, am stat vreo 4 ore acolo după care mi-au zis că închid, dar dacă las maşina acolo trebuie să plătesc. Şi am scos maşina de acolo şi a venit Poliţia şi m-a luat. Marţi nu m-au mai prins... nu ştiu”, a mai spus bărbatul care încă părea a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Reamintim că poliţiştii Secţiei 1, la data de 10.11.2014, ora 14.30, l-au depistat în trafic pe Sorin Moldoveanu, care conducea un autoturism pe strada Ion Raţiu. Acesta a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, continuând să se deplaseze către pe străzile Unirii, Pescarilor, bulevardul Mamaia, circulând cu viteză în direcţia Staţiunii Mamaia. În parcarea hotelului Condor din centrul staţiunii a abandonat autoturismul şi a fugit pe jos pe plajă, unde a fost imobilizat de către poliţişti şi condus la sediul Secţiei 1 Poliţie în vederea continuării cercetărilor. A fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, pentru a acorda sprijin în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât acesta emana halenă alcoolică. Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul Drager, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, pentru recoltarea de probe biologice şi acordarea de îngrijiri medicale. Nici aici nu a dat dovadă de înţelegere, făcând scandal şi refuzând recoltarea. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Însă, în urmă cu doar câteva saptâmâni, acelaşi Sorin Moldoveanu, de 56 de ani, a mai fost prins tot de poliţiştii Secţiei 1, cum altfel dacă nu băut la volan.

Şi marţi seară, 11 noiembrie, Sorin Moldoveanu iar a fost prins băut la volan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108