REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Declaraţiile halucinante ale minorului care şi-a înjunghiat prietenii în Poarta 6: „Eram numai consumatori; sângele şiroia din mine...”

Declaraţiile halucinante ale minorului care şi-a înjunghiat prietenii în Poarta 6: „Eram numai consumatori; sângele şiroia din mine...”

Replica API 27 februarie 2015 | 00:14 645

Încătuşat de oamenii legii

Încătuşat de oamenii legii

Dorin

Tânărul de 16 ani, Dorin, care şi-a înjunghiat prietenii în Poarta 6, a fost încătuşat de oamenii legii, fiind reţinut şi propus spre arestare. Dacă iniţial cei trei îşi rezervaseră dreptul de a formula plângeri penale, ulterior cu toţii au depus astfel de plângeri. Însă, declaraţiile presupusului agresor sunt de-a dreptul halucinante, el postând pe internet o scurtă relatare a faptelor, în care susţine că el a fost cel agresat şi că doar s-a apărat. Între timp, victimele se află internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, de unde postează regulat pe Facebook.

Adi

Totul a izbucnit în noaptea de 21.02.2015, ora 01.10, în timpul unei petreceri la care se aflau mai mulţi tineri. Astfel, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112, de către un minor de 16 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu un alt prieten, pe strada Brizei, din municipiul Constanţa, au fost victimele unei agresiuni. Deplasaţi operativ la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, între cei doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, din Constanţa şi un al treilea a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă provocându-le celorlalţi doi, mai multe plăgi înjunghiate, cu un obiect ascuţit. Victimele au fost găsite la locuinţa unuia dintre ei, fiind transportate de către o ambulanţă la SCJU Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din primele investigaţii, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, Dorin, bănuit de comiterea faptei. Acesta a mers la Poliţie pentru declaraţii, menţionând că, de fapt, el este victima. Însă, la câteva zile, Dorin a fost încătuşat de oamenii legii.

Andrei

Totul ar fi plecat de la gelozie: „Ea m-a chemat în bucătărie…”

Chiar înainte de a fi reţinut de anchetatori, Dorin a postat pe internet un mesaj în care relata cum au stat lucrurile. Acesta a povestit că de vreo două săptămâni a început să meargă la domiciliul unui tânăr, pe nume Edi, acolo unde consuma băuturi alcoolice, „fuma” şi se distra. Aşa s-a fi întâmplat şi în noaptea de 21 februarie, moment în care, aflându-se în stare de ebrietate, Dorin s-a retras la culcare. Ulterior, băiatul susţine că a fost trezit de o fată, pe nume Diana, care era actuala iubită a lui Edi şi fosta unui alt amic aflat la faţa locului, cunoscut ca Ape, care i-a propus să meargă până în bucătărie pentru a discuta detaliile cu privire la o partidă de sex. “Îmi amintesc că eram aşa beat, doar stăteam cu capul rezemat de frigider şi aşteptăm să văd ce se întâmplă. Apoi ea s-a dus până sus şi s-au întors toţi şi Edi tot zicea să mergem afară să vorbim. N-am vrut, i-am zis că vorbim aici ca să se calmeze (tipul devenise nervos şi agitat)”, a scris Dorin. Potrivit acestuia, cu ei se mai afla un minor, respectiv Iuli, care ar fi agitat spiritele, spunându-le celor doi că Dorin i-a înjurat. În cele din urmă, acesta a acceptat să părăsească imobilul pentru a mai cumpăra băuturi alcoolice, însoţit fiind de Iuli şi Diana. Atunci ar fi fost condus în spatele blocului, unde au apărut şi Edi cu Ape. „În momentul respectiv Iuli ăla mă tot înjura în timp ce Edi îmi tot zicea că de ce m-am dus cu Diana jos, că l-am enervat şi că nu l-am respectat, ceva de genul. Diana îi încuraja să mă bată. După câteva secunde a început o ploaie de pumni şi picioare mai ales în cap îmi dădeau, eu strigăm să stea, să nu mai dea. Eram deja pe jos, unul încerca să mă ţină şi unul îmi dădea, atunci am scos un briceag de mici dimensiuni din buzunar , pe care l-am luat cu 20 lei din Kaufland, şi unul dintre ei (nu ştiu care) a scos un cuţit cu care m-a înjunghiat în mâna stânga şi tăiat la mâna dreaptă, am dat şi eu până m-au lăsat după care m-am ridicat şi am fugit”, a mai scris presupusul agresor.

„Am plecat pe jos până la Billa, cu sângele şiroind din mine”

Băiatul a menţionat şi faptul că era plin de sânge, că avea nasul spart şi tăieturi la nivelul braţelor. A mers pe jos până la Billa, lăsând dâre de sânge în urmă. „Scuipam sânge şi mă dureau dinţii. Am ajuns la Billa unde m-am urcat în taxi fără bani, mi-am pierdut şi portofelul cu buletin, carduri şi 32 lei, m-a lăsat aproape de casă, cursa a costat 6 lei, dar nu i-am dat nici un ban la om. Ajuns acasă l-am pus pe frate-miu să-mi facă nişte poze cu telefonul înainte să mă spăl. După, m-am pus în pat să încerc să adorm. Mai zic încă o dată că în timpul ăla eram mort de beat şi că şi ei sunt consumatori de etnobotanice”, mai relatează băiatul. Ulterior el susţine că a mers la spital, apoi la SML, dar şi la Poliţie.

Victimele, pe Facebook din spital: “Am buzunare noi!”

În timp ce presupusul agresor era audiat şi apoi încătuşat, cei doi minori înjunghiaţi, respectiv Edi (Eduard) şi Ape (Andrei), erau internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, postând pe Facebook toate stările prin care treceau, dar la fiecare menţionau că se simt amuzaţi. Prietenii nu au întârziat să comenteze, unii întrebând ce au păţit. “Am buzunare noi”, le-a răspuns Edi. Printre mesajele de încurajare, alţii le-au atras atenţia că aşa se întâmplă când intri într-un anturaj dubios. “Party = spital = poliţie = declaratii = plictiseală = ai grijă cu cine umblii = vreau acasă”, a mai scris Edi pe Facebook. În plus, pe 26 februarie, se pare că Edi a suferit o intervenţie chirurgicală. “Dacă prima operaţie nu reuşeşte, promit că îmi tai prima operaţie şi bag 10 tubuleţe de Picătura”, a comentat Edi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108