REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DECLARAŢIILE unui INDIVID care şi-a OMORÂT colegul cu un CUŢIT: 'Eram obosit şi m-a ÎNJURAT'

DECLARAŢIILE unui INDIVID care şi-a OMORÂT colegul cu un CUŢIT: 'Eram obosit şi m-a ÎNJURAT'

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 275

S.D., în vârstă de 51 de ani, și-a recunoscut fapta pentru care a fost trimis în judecată, și anume că și-a înjunghiat colegul de muncă, victima decedând. Astfel, magistrații instanței de fond l-au condamnat la 12 ani de închisoare.

Amintim că, la data de 17 septembrie 2018, în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați printr-un apel la 112 că în zona canalului Dunăre - Marea Neagră, la o fermă din extravilanul localității Peștera, a avut loc un conflict spontan între doua persoane. Din primele cercetări a rezultat faptul că unul dintre bărbați l-ar fi lovit pe celălalt cu un cuți, fiind vorba de doi ciobani, colegi de muncă.

Mai exact, bărbații s-au luat la ceartă, reproșându-și că nu și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu. Astfel, D.S. l-a tras la răspundere pe colegul său de ce nu a adăpat calul. Celălalt s-a enervat și l-a înjurat de mamă, moment în care D. a luat un cuțit și i-a aplicat mai multe lovituri în zona toracală-abdominală. Agresorul a fost arestat preventiv, iar pe 5.10.2018 a fost trimis în judecată pentru omor.

Fiind audiat în calitate de inculpat, acesta a declarat că lucrează în calitate de cioban la ferma lui T.Ș., fiind coleg de muncă cu numitul B.V.. În continuare, el a relatat că, în dimineața zilei de 17 septembrie 2018, în jurul orei 9.00, a revenit la fermă cu oile de la păscut, a mâncat și a consumat circa 2 litri de bere. În jurul orelor 15:00, i-a reproșat lui B.V. că nu adăpase calul, așa cum îi spusese inițial.

Victima a început să-l înjure și a încercat să-l lovească cu un băț, iar în acel moment s-a speriat și, cu un briceag, pe care îl avea asupra sa, l-a înțepat pe B. V. în zona umărului, fără a-și mai aminti dacă l-a lovit o dată sau de mai multe ori.

Inculpatul a mai precizat că, după ce l-a înjunghiat, a aruncat cuțitul pe jos lângă gardul țarcului de la găini. A spus că regretă fapta comisă, afirmând că actul de agresiune l-a comis pe fondul stării de oboseală, a consumului de alcool și iritat de injuriile pe care victima i le adresase anterior.

Astfel, pe 7.02.2019, magistrații Tribunalului Constanța, l-au condamnat la 12 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă și urmează să se judece apelul. Până atunci, starea de arest preventiv i-a fost menținută.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum este mult mai simplu subiectul la bac "Miorita": din cauza oboselii a murit cel...vasluian.
2
0
pai cat vroiai ? 100? cati ani de puscarie a facut Carmen Paunescu pt ca a omorat 3 persoane? dar Huidu care la fel a omorat mai multi...........
2
0
Macar cu ocazia asta puteau sa se deranjeze si cei de la ITM sa verifice daca ciobani munceau cu forme legale fiindca din ce scrieti a fost crima la locu de munca caci astia si cand vin cu oile de la camp trebuie sa aiba grije de animale.
2
0
12 ani pentru crima ??? doar atat ???
1
2
Da acei baci erau trecuti in registrul revisal,aveau platite CAS,CASS?Caci altfel nu trebuiau sa se afle in acelasi loc.Si colegul meu baci nu prea adapa calul eu o sa-i arat articolul din replica dar cum nu stie a citi.....
3
2
Calule, teai adapat singur cu 2L de bere si apoi cerui socoteala lui colega si lai injughiat? Romanul se naste poet incontinuare. Pe un picior de plai, langa o Pestera Dobrogeana, un cioban necioplit, beat turta, injura de mama, dupa care urmeaza scene de film gen horror.
3
3
Asta este romanul se bate pe un pumn de orez apoi isi numara dumicatii .,Uite unde duce nesocotirea respectului in mod in egal in cadrul muncii intre colegi .mai bine sio trageau intre ei si toata era multumita .la romani intotdeauna a fost deviza ca unul e mai egal decat altul .oare patronii cum o tine angajeaza astfel de romani care au mereu mentalitatea invechita ?daca nu se intelegeau cei 2 intre ei .,cel care se stia ca munceste mai mult decat colegul lui trebuia sa se duca la sef sa spuna sa intervina asupra celui care nu prea muncea pentru a lua masuri de mustrare sau sanctiuni
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108