REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Delia, în vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul din Alpii italieni! Decizia care a salvat-o!

Delia, în vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul din Alpii italieni! Decizia care a salvat-o!

Replica API 6 iulie 2022 | 00:00 876

Delia Matache este cunoscută pentru vacanțele ei îndrăznețe, de prin toate colțurile lumii, fiind o împătimită a călătoriilor. Nici vara aceasta nu a făcut excepție de la regulă, cântăreața și soțul ei vizitând o stațiune montană din Alpi. Din nefericire, în această locație a avut loc o tragedie, în urma prăbușirii unui ghețar, iar Delia a scăpat ca prin urechile acului, după ce a decis să urmeze alt traseu! Iată ce a declarat!

Delia

Delia se află în vacanță în apropiere de locul unde s-a prăbușit ghețarul din Alpi! Cântăreața a publicat în mediul online mai multe imagini din zonă, arătând, la un moment dat, și locația exactă unde a avut loc tragedia.

Delia, vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul. Decizia care a salvat-o!

Artista, aflată în vacanță cu soțul ei, Răzvan Munteanu, în stațiunea italiană unde s-a produs avalanșa, a dezvăluit că și ei aveau de gând să meargă pe traseul respectiv, unde s-a prăbușit ghețarul, însă au luat o decizie de ultim moment de a schimba ruta!

Amintim că un ghețar din Alpi s-a prăbușit, declanșând ulterior o avalanșă de gheață și roci, care a făcut mai multe victime. În jur de 7 persoane au murit, iar 22 sunt încă date dispărute în urma prăbuşirii ghețarului Marmolada din munţii Dolomiţi, din nordul Italiei.

Delia a mărturisit că a luat în calcul să viziteze ghețarul respectiv, singurul din zonă, care reprezenta și unul dintre cele mai înalte puncte din Alpii italieni, oferind astfel un peisaj de excepție, însă ca un făcut, a ales pe ultima sută de metri o altă rută.

Din nefericire, ghețarul Marmolada s-a prăbuşit în apropierea localităţii Punta Rocca, cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce chestie ,a stiut ghetarul ca e delia in statiune si s-a gindit sa se prabuseasca . stiri penibile cu individe penibile . Asta ma cinta ceva ?
1
0
delia,te.n p motiimai bine stai in cap maimuta ptr veorica dracila.unde p motii umbli,nu poti sa faci posta si in tara?
0
0
asyta mai cinta ceva ca numai in vacante sta . da si eu eram la 2000km de avalanse si am scapat ca prin minune. decizia care m-a salvat hehe
1
0
maimuta,acasa nu puteai sta?ce dreq sa vezi pe ghetarul ala,macar la noi aveai pomi???esti cam fraieravezi ca data aviatoare te maninca rechinul ca aia din egipt sau iti cade muntele in cap.stai acasa la cratita maimuta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108