REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Demi Lovato a fost cerută în căsătorie! Cine e bărbatul care îi este alături, după ce era să moară din cauza drogurilor

Demi Lovato a fost cerută în căsătorie! Cine e bărbatul care îi este alături, după ce era să moară din cauza drogurilor

Replica API 27 iulie 2020 | 00:00 950

Viața se poate schimba radical dacă îți dorești cu adevărat acest lucru și ai în jur oameni care să te ajute să depășești momentele grele.

Demi Lovato, Max Ehrich

Cântăreața Demi Lovato, în vârstă de 27 de ani, care a debutat în show-urile Disney, a trecut în 2018 printr-un moment de cumpănă, în urma unei supradoze. Tânăra artistă a fost ulterior internată la dezintoxicare și s-a luptat cu adicția ei, după ce surse apropiate familiei acesteia au dezvăluit că era să moară atunci dacă nu se intervenea la timp.

În prezent, vedeta a lăsat totul în urmă și se concentrează doar la viitor, iar acesta se pare că va fi unul frumos, în doi, de acum în colo! Partenerul acesteia tocmai ce a cerut-o în căsătorie, cei doi anunțând marea veste pe rețelele de socializare, spre bucuria admiratorilor lor.

Max Ehrich, actorul în vârstă de 29 de ani care i-a furat inima cântăreței, a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe aceasta, la doar 5 luni de când cei doi au început să se întâlnească!

„Când eram mică, tatăl meu biologic mi-a zis că sunt ”micuța lui parteneră” – ceva ce ar fi sunat bizar fără accentul sudic de cowboy. Dar pentru mine a făcut sens totul. Iar astăzi, sensul a revenit, căci voi fi partenera altcuiva.

Știam că te iubesc din secunda când te-am întâlnit. (…) Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât o descriere de poză ar putea spune, dar sunt entuziasmată să încep o viață și o familie cu tine. Te iubesc etern, iubitul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!”, este o parte din mesajul scris de Demi Lovato pe Instagram.

Ea și Max au început să iasă împreună în luna martie a acestui an, la câteva luni după ce Demi s-a despărțit de fostul ei iubit, Austin Wilson, pe motiv că relația pur și simplu „nu mai mergea”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108