REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Demonstraţie împotriva rasismului, în Atena: Ambasada SUA a fost atacată cu cockteiluri Molotov

Demonstraţie împotriva rasismului, în Atena: Ambasada SUA a fost atacată cu cockteiluri Molotov

Replica API 6 iunie 2020 | 09:52 1158

O serie de ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine au fost raportate vineri seara în timpul unei manifestaţii împotriva rasismului desfăşurate în Atena, informează dpa, citată de stiripesurse.ro. Ambasada SUA a fost atacată cu cockteiluri Molotov.

Poliţia a folosit bastoane şi grenade paralizante pentru a împrăştia o mulţime de protestatari de stânga care au spart vitrinele magazinelor şi au aruncat cu pietre în forţele de securitate, conform relatărilor din presa elenă.

Mai multe artere din centrul Atenei şi trei staţii de metrou au trebuit să fie închise temporar din cauza perturbărilor provocate de confruntările cu manifestanţii.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost reținute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sa ii integreze si pe migranti. Acolo la ei la greci. Ce treaba au vitrinele din Grecia cu abuzul unor politisti din alta tara. De ce nu fac la fel si cand vrea China sa bage comunismu in Hong Kong si Taiwan? Sau ca unii crestini taie gatul la musulmani si mulmanii pun bombe la curu crestinilor. In spatele manifestarilor astea sunt niste indivizi periculosi pentru umanitate. Violenti si doritori de haos. Asta aduce bani si putere acelora din umbra care manipuleaza tipul asta de hastagisti aparent inteligenti.
2
0
Putorile de greci trebuiau lasate pe mana lui Stalin la Yalta,si asa sunt ei mari simpatizanti comunisti,le iesea comunismul pe nas si pe cur
5
1
Ultimele clipe ale lui G Soros astea sunt!Ataca democratia si independenta,suveranitatea si valorile nationale,un BOZGOR IMPUTIT criminal de copii din placere si credinta ca asa le cere religia lor Satanica,Abrahamisti criminali!
6
1
de peste tot din lume, sunt orchestrate de catre papusarii care conduc cu adevarat lumea! Moarte lor! NU VACCINARII OBLIGATORII IMPOTRIVA COVID-19, acest cacat inventat in laborator!!!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108