REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Denis Alibec, despre plecarea lui Contra de la națională: ”Sincer, mă așteptam”

Denis Alibec, despre plecarea lui Contra de la națională: ”Sincer, mă așteptam”

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 411

Fotbalistul echipei naţionale a României, Denis Alibec, prezent miercuri în tribună la meciul FC Rapid - UTA (scor 2-0) din etapa a 10-a a Ligii a II-a, a declarat că se aştepta ca selecţionerul Cosmin Contra să nu mai continue la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor.

Întrebat dacă se aştepta ca selecţionerul Cosmin Contra să se despartă de echipa naţională, Alibec a răspuns: "Am văzut că s-a tot vorbit. Nu îmi dau eu cu părerea, dar sincer, mă aşteptam. Nu vreau să îmi dau cu părerea cine să vină, sunt doar un jucător al naţionalei şi nu pot să decid eu".

Jucătorul echipei Astra Giurgiu regretă că nu a evoluat niciun minut în înfrângerea cu 5-0 suferită de România, în deplasare, cu Spania, în ultima partidă a preliminariilor EURO 2020: "Îmi pare rău că nu am jucat cu Spania, dar asta este viaţa. S-a văzut că este o diferenţă foarte mare. Să sperăm că mai avem o şansă la barajul Ligii Naţiunilor".

El este de părere că jucătorii primei reprezentative trebuie să joace de la egal la egal indiferent de adversarul pe care îl vor întâlni în barajul Ligii Naţiunilor din luna martie. "Părerea mea este că trebuie să avem mai multă încredere în noi şi să nu ne mai speriem de toate echipele care joacă cu noi. Înainte jucam de la egal la egal cu toţi, iar acum ne este frică şi de Suedia, şi de Norvegia. Nu cred că ar trebui să mai facem asta. În barajul din Liga Naţiunilor trebuie să jucăm de la egal la egal, chiar dacă jucăm semifinala în deplasare. Trebuie să mergem acolo să câştigăm. Altfel nu avem nicio şansă să ajungem la Campionatul European", a mai spus Denis Alibec.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Spaniei cu scorul de 5-0 (4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în ultimul meci al celor două echipe în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

La finalul întâlnirii, selecţionerul Cosmin Contra, al cărui contract cu Federaţia Română de Fotbal a expirat o dată cu finalul preliminariilor EURO 2020, a anunţat că nu va mai continua la conducerea tehnică a primei reprezentative.

România ratase calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă de vineri când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci.

"Tricolorii" păstrează şanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor. România îşi va afla vineri adversara din primul tur al barajului.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Contra cel mai prost antrenor, ai murit cu Puscas de gat, nici ca antrenor nu a avut nici un rezultat, un neica nimeni.
3
0
Boule! Nu antrenorul e de vina ca sunteti voi niste labagii betivani puturosi. Sugeti pula cu toti.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108