REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dependenţa de sex a distrus mariajul lui Tori Spelling cu Dean McDermott

Dependenţa de sex a distrus mariajul lui Tori Spelling cu Dean McDermott

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:00 1154

Tori Spelling e decisă să renunţe la mariajul cu Dean McDermott. O sursă mărturiseşte că despărţirea cuplului este„iminentă” şi că se va produce imediat ce vedeta din Beverly Hills, 90210 se va întoarce în Statele Unite.

Actriţa, care şi-a şocat recent fanii cu noul look, este în prezent plecată din ţară şi lucrează în Malta la un proiect, dar sursele spun că după 15 ani mariajul celor doi e istorie. „Călătoria este pentru serviciu, dar Tori chiar avea nevoie să scape de Dean”.

O persoană din anturajul lor susţine că despărţirea s-a produs în urmă cu trei luni, dar Dean şi Tori au încercat din răsputeri să-şi salveze căsnicia. "Dependenţa sexuală a lui Dean a devenit prea mare pentru Tori. El nu a trişat, dar vrea doar sex tot timpul."

Chiar dacă acum nu a călcat strâmb, actorul i-a fost infidel soţiei sale în trecut, scrie okmagazine.ro.

În 2014, McDermott, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut că a înşelat-o pe Tori , în vârstă de 48 de ani, şi a mărturisit că asta are de-a face mai degrabă cu felul în care se simţea anumite lucruri despre sine, decât cu ceea ce făcuse soţia sa. “Trebuia să fac asta pentru a simţi un fel de putere.”

Din păcate, pentru actriţa din Beverly Hills 90210 acesta fusese întotdeauna cel mai rău coşmar, aşa că a devenit un obstacol imens de depăşit.. „Cea mai mare teamă a mea în relaţia noastră a fost că el mă va înşela”, a declarat ea pentru podcastul Women on top anul trecut.

„Aşa că, atunci când s-a întâmplat, am spus: „ Vezi, m-am gândit întotdeauna din prima zi că o să mă înşele ”,şi nu era vorba despre el, ci despre mine”, a continuat ea cu sinceritate. „Mi-am spus:„ Bine, ştiu că nu sunt suficient de bună ”, aşa am simţit despre mine şi într-o zi îşi va da seama de asta şi va găsi pe altcineva”.

McDermott a recunoscut că se simte ruşinat de scurta aventură. "Nu am mai simţit niciodată o aşa ruşine".

Deşi cei doi actori au încercat să-şi refacă relaţia, acum se pare că renunţă definitive. "De data aceasta s-a terminat.Tori este mamă pentru cinci copii, are o afacere şi lucrează la noi proiecte. Ea nu poate pur şi simplu să-I dea sex lui Dean ori de câte ori el o cere . Are nevoie mai mai mult emoţional de la el, iar el nu poate face asta.. "

Cuplul are cinci copii: Liam, Stella, Hattie, Finn şi Beau. McDermott mai are cu Mary Jo Eustace, fosta soţie, un fiu, pe Jack.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108