REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Deputatul Bogdan Huțucă: Cu cât ies mai mulți români în stradă, cu atât cresc șansele ca Guvernul PSD să pice

Deputatul Bogdan Huțucă: Cu cât ies mai mulți români în stradă, cu atât cresc șansele ca Guvernul PSD să pice

Replica API 22 noiembrie 2017 | 23:28 501

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă că sute de liberali constănțeni au răspuns apelului de a protesta deschis în stradă împotriva Guvernului PSD.

„Mulțumesc sutelor de membri ai PNL Constanța care au înțeles importanța mișcărilor de stradă din această perioadă. Este o formă de presiune publică, care dublează acțiunea Opoziției de a depune și vota o moțiune de cenzură care are toate șansele să dărâme acest Guvern", declară deputatul Bogdan Huțucă.

Liderul liberalilor constănțeni susține că tot mai mulți români apreciază poziția de forță a Partidului Național Liberal atât în Constanța, cât și în tot restul țării.

„Mesajul nostru se adresează tuturor românilor. Explicați-le parlamentarilor voștri cât de important este să voteze moțiunea Opoziției. Indiferent de partidul din care fac parte, parlamentarii au șansa să oprească un dezastru economic pentru întreaga țară. Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, să se gândească foarte bine la ce este mai bine pentru români", încheie deputatul Bogdan Huțucă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Hotuca!
0
0
Eu credeam ca ar trebui sa iasa din casa la alegeri.Hic,eu cu cine votez?
0
0
va retrageti din parlament ca se discuta legile justitiei pentru ca nici nu stiti ce sunt alea si cu ce se maninca deaia va ales lumea si culmea sunteti si platiti luatil si pe Ponta si plecati la matineu ca incepe filmul rusine pe bani cetatenilor
2
0
Dar nici cu voi la guvernare. Sunteti un dezastru pe plan local.
3
0
Gheorghe dragomir ,baiazid ,fini ,nasi vai mama voastra de vagabonzi
4
0
Care-i baiul? Nu s-au saturat Videanu&Co. de furat? Romanii nu mai sunt prosti. Degeaba are PNL-ul vise ude, ca nu-i mai alege nici dracul. In 27 de ani s-au facut fel si fel de aliante, unele chiar ce pareau imposibile, numai sa iasa banu'. Nu s-a tinut cont de nimic. Acum toti se dau curati. Un fel de curve virgine. S-au aliat cu PSD cand au avut interes. Au fost "dusmanii" lui Base, acum sunt tobarasi "de dreapta". I-au adoptat si pe pdl-isti, sa nu ramana orfani, saracii. Din toate jocurile astea de cacat, noi - "pulimea", suntem singurii care avem de pierdut. Sa va votati intre voi, ma!
4
0
PNL plus PSD egal USL
5
0
In Romania s-au furat in ultimii 30 de ani mai mult decat in ultimii 500 de ani. Fiecare roman ar fi trebuit sa aiba in cont minimum 150000$ daca hoti ca voi nu ar fi devalizat barbar tara. Nu meritati nici voi si nici PSD-ALDE sa conduceti tara.
7
0
Bai, nu sunteti voi aia fara program la alegeri?!? Nu aveti oameni si nu veti avea program de guvernare. Si maine daca,prin absurd, ajungeti la putere nu aveti nici voi oameni. Iar vom ajunge sa puneti un economist de CAP ministru la Sanatate. Competenta si bunul simt va sunt straine si voua si celor de la PSD-ALDE, semidoctilor.
9
0
Adunati-i pe toti cei tepuiti de catre deputatul cocosat, Boroianu. Sunt de ajuns.
6
1
Te vezi si tu om politic? Stai cuminte sub biroul lui Dragomir alt PSD-ist imputit!
7
1
voturile nu se da pentru cei care urlaa mai tare.
11
0
Pentru cine sa iasa? Pentru tine? Esti PSD.
9
1
Suck dick javrelor
9
1
De ce sa iasa mai multi romani belimeai pulpa.Sa veniti voi sa furati si voi
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108