REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Coman poate fi arestat

Deputatul Coman poate fi arestat

Replica API 27 decembrie 2013 | 00:00 141

Deputaţii PSD, PNL, PC, PDL şi PP-DD au anunţat vineri în plenul Camerei că vor vota pentru solicitarea Parchetului General privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Gheorghe Coman. Liderul grupului parlamentar al PNL, George Scutaru, a anunţat că liberalii vor vota pentru solicitarea Parchetului de încuviinţare a arestării preventive. "Sper ca votul pe care îl dăm astăzi (vineri - n.r.) să arate că nu ne opunem actului de justiţie şi cercetării faptelor de corupţie. Parlamentarii liberali vor vota în favoarea solicitării Parchetului General pentru că vrem să dăm un semnal fără echivoc celor care astăzi aşteaptă un răspuns de la noi", a afirmat George Scutaru. Liderul grupului PSD, Marian Neacşu, a declarat că şi parlamentarii social-democraţi vot vota pentru cererea Parchetului. Viceliderul grupului PDL Gheorghe Tinel a precizat că partidul său a dovedit în ultimii ani consecvenţă în a vota pentru ridicarea imunităţii parlamentarilor. "Ne pare rău că Gheorghe Coman nu a venit într-un gest normal să ne explice şi poziţia domniei sale. Să dea Dumnezeu să fie ultimul vot de acest fel în actuala legislatură, dar poate şi în viitoarele", a spus Gheorghe Tinel. Deputaţii PP-DD şi cei ai PC au menţionat că grupurile din care fac parte votează pentru încuviinţarea arestării preventive, notează agerpres.ro.

Update:

Deputaţii PSD, PNL, PC, PDL, PP-DD s-au reunit vineri pentru a vota în şedinţa de plen. Ei au aprobat încuviinţarea arestării preventive a deputatului Gheorghe Coman. La lucrări şi-au înregistrat prezenţa 226 de deputaţi. Dintre aceştia, 190 au votat "pentru", iar 34 -"împotrivă". Astfel, Coman poate fi arestat. Deputatul nu mai are imunitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108