REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul constănţean, Stelian Ion, propunerea USR pentru şefia Camerei Deputaţilor

Deputatul constănţean, Stelian Ion, propunerea USR pentru şefia Camerei Deputaţilor

Replica API 28 mai 2019 | 19:45 213

Odată cu condamnarea lui Liviu Dragnea, care a fost preşedintele Camerei Deputaţilor, partidele caută omul potrivit pentru a prelua conducerea Camerei. Stelian Ion este propunerea din partea USR. Anunţul a fost făcut de Dan Barna, preşedintele USR.

"Fiecare partid vine cu o persoană în care are încredere. Vom discuta şi vom vedea care e cea mai bună opţiune", a spus Barna.

Referitor la alegeri anticipate, acesta a spus că "Varianta rămâne. Am înţeles că guvernarea PSD nu intenţionează să-şi dea demisia, aşa că e nevoie de moţiunea de cenzură. Alegerile anticipate ar putea să să întâmple doar teoretic, înainte de prezidenţiale, sau simultan cu alegerile locale ori după", a mai spus Barna.

Acesta a mai precizat că n-ar face o alianţă cu ALDE ori UDMR, dar nici PNL, pentru guvernare, însă, i-ar susţine. "N-am face un Guvern cu UDMR sau ALDE. Noi nu vrem să intrăm într-un altfel de guvern, dacă se constituie, noi îl susţinem în anumite condiţii", a mai spus preşedintele USR.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DJ-ul va pune acum muzica de la tribuna Camerei... Vai de noi, cu asa oameni nu va merge treaba... Da doamne sa ma insel!
1
0
Uniunea Scufundati Romania a prins tupeu. Necunoscutul asta cine este si ce il recomanda pe el pt a 4 a functie in stat?
8
2
mana dreapta a securitatii. Cum sa il aperi pe mazare in 3 dosare si acum esti lupul moralist? cum?? imi amintesc cum se stia de la 1 sedinta a usr ca el va fi primar. Este clar impus de cineva.
7
1
eu nu am auzit oana acum de stelica asta..a condus vreodata ceva? are experienta in ceva anume? daca era asa mare scula sau vreun nume..se auzea de el pana acum.Omul vrea la camera deputatilor si el nu a fost nici sef de scara
9
2
Au iesit capusele sa comenteze la subsol. Ce, s-a dat cu parakill?
1
3
Leprele comunisto pesediste fac spume cu comentarii semi analfabete !! Hahahhahahaahahhahahahahha
3
6
Ce baieti, va ofticati?. Gata, la munca.
4
2
Afara cat mai repede cu toate javrele PSDiste din primarie, cadavre politice umblatoare!!! Mortaciuni Politice, oricum erau niste Jegosi
10
5
Bravo Marine!!!
7
4
O sa patim cum am patit cu Iohanis. De l am regretat pe Basescu. Dar romanii sunt invatati cu masochinismul, le place cearta scandalul ura
12
10
Nu fac politica dar vad cum lupii infometati ai USR-ului au luat deja tinta in vizor ! Ce a facut PSD-ul va fi NIMIC pe langa cevor face nazistii astia ! Doamne apara-i pe ROMANI !
23
13
Merita, doar stie preturile......
11
4
Partid de prosti nu am niciun dubiu.sunteti praf, habar n.aveti de nimik
17
6
Chiar sunteti retardati,ati castigat europarlamentarele nicidecum alegerile pt deputati! Acum se vede cu adevarat cine vrea sa dea lovitura statului! Mandatele de deputat si senator sunt inca active pana la alegerile urmatoare,sau cumva noi romanii nu stim de fapt ce am votat!
20
9
Stelian Ion, avocatul lui Mazare, un ipocrit.
26
7
Acest HOT si EVAZIONIST este userist! Un jeg ordinar un mincinos! DA BANII INAPOI OAMENILOR DIN BLOCUL VR 3! Hotule! Sa-ti dam mooie cu basculanta!
25
3
Sa-mi sugi pula userist nazist. FMM
18
10
Bai mare userist deputat de Constanta de ce fugiti de guvernare? Boxele le mai ai?Vezi ca au iesit niste manele noi sa le pui de pe scaunul de presedinte al camerei deputatilor date la maxim ca sa auda si Gotu la Senat, poate il treziti !Ai grija ca Turcana umbla mai mult pe sub masa este specialista in microfoane!Ce crezi ca degeaba si-a facut studiile la Moscova?
21
11
OK,in regula cu propunerile care desemneaza oameni calificati pentru a face ceva bun pentru cei condusi,pentru romani. Altfel,sa schimbi tusea cu junghiul ,e de porc.Romanii nu mai stiu sa faca distinctia intre bine si rau,decat dupa ce au fost de acord cu votarea raului.
9
13
astia de pe fesbuci,,ati votat ,,o pooola ati castigat ,,puturosi drogati si rai de gura.
18
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108