REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Dragomir, despre o eventuală candidatură la şefia PNL: Doamne fereşte, nu!

Deputatul Dragomir, despre o eventuală candidatură la şefia PNL: Doamne fereşte, nu!

Replica API 28 mai 2014 | 00:00 90

Nu este de acord cu huiduirea lui Tăriceanu

Nu este de acord cu huiduirea lui Tăriceanu

Ludovic Orban a anunţat că va candida pentru şefia PNL, pentru că i s-a părut "o lipsă de decenţă" faptul că Tăriceanu a venit la şedinţa partidului, în care preşedintele Crin Antonescu şi-a prezentat demisia. Miercuri, Delegaţia Permanentă va decide data convocării congresului extraordinar. Gestul lui Tăriceanu nu a fost însă taxat la fel de dur de colegul lui Orban de la Constanţa, preşedintele pe judeţ al PNL, deputatul Gheorghe Dragomir, care pare mai tolerant. În contextul în care, la invitaţia de a părăsi şedinţa, lui Tăriceanu i s-a scandat "Ieşi afară, javră ordinară", Dragomir susţine că vorbim de un comportament inadmisibil.

"Dumnealui nu a procedat aşa cum era corect. Trebuia să se înscrie unde avea domiciliul. Se poate reînscrie, nu are nici o restricţie. Eu cred că cei care fac asta sunt needucaţi. Eu am văzut când a intrat şi a plecat, dar nu am auzit exact. Regretabil gestul, indiferent ce face un om, indiferent dacă greşeşte, un comportament de acest gen inferior nu este admisibil. Nu sunt de acord cu aşa ceva", a declarat Dragomir, pentru "Replica". Liderul PNL Constanţa susţine că, astăzi, va fi stabilită şi data Congresului partidului. "Mâine (miercuri - n.r.) stabilim asta, începe de la ora 14:00 şi după Delegaţia Permanentă putem vorbi concret", a menţionat Dragomir, care a precizat că Orban nu va fi singurul candidat la şefia PNL, vor fi şi alţii, însă el nu se va număra printre ei. "Eu cred că voi mai apărea candidaţi. Eu? Doamne fereşte, nu! Pe mine mă tentează ceea ce fac la Constanţa. Aici, sunt instituţiile pe lângă care vin. La nivel naţional, mă implic politic cât este nevoie, dar nu pentru funcţii. Nu a fost niciodată ţinta mea asta. În primul rând, nu este de nivelul meu, nu am simţit niciodată atracţie pentru funcţii foarte înalte, aşa că este arhisuficient acolo unde sunt", a concluzionat Dragomir.

Marius VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108