REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul George Vișan: 'Realizările guvernării social democrate sunt un proiect valabil pe care unii încearcă să-l acopere cu un val de ură'

Deputatul George Vișan: 'Realizările guvernării social democrate sunt un proiect valabil pe care unii încearcă să-l acopere cu un val de ură'

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:39 352

Deputatul PSD George Vișan a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia ține să demonteze ideea că, în România nu s-a schimbat nimic, că în România guvernarea PSD nu a făcut nimic. Parlamentarul anunță, pe această cale, că toate proiectele economice ale guvernulării sunt în curs de realizare, proiecte pe care unii încearcă să le ”acopere cu un val de ură”.

”Spun unii că ”Nimic nu se schimbă în România” că ”Nimic nu s-a schimbat în România și ei vor să o schimbe”- această falsă idee, din păcate, face mai mult rău în rândul românilor decât o guvernare bună pentru România.

Această idee a unei incremeniri în proiect a României ne face să credem că iluzia unei schimbări ce finalmente, așa cum s-a dovedit la noi, a adus răul cel mai mare. O viață mai bună pentru fiecare român aceasta este ideea pe care noi social democrații o numim cu demnitate proiect de țară. Știu e o sintagmă care cântărește mult și pe care românii o privesc astăzi cu suspiciune și pe care opoziția o transformă într-un vehicul electoral mânat în luptă doar de resentimentul propriei neputințe. Parcă uităm la nivelul societății să fim solidari cu binele comun, o solidaritate din care opoziția a ales să nu facă parte.

”Nimic nu se schimbă în România” – așa își spunea și regele Carol I care s-a gândit decenii să abdice pe fundalul acestui sentiment de neputință ce ținea loc de structură unui cotidian subjugat unor interese politicianiste meschine și fără orizont. Dar multe s-au schimbat în bine in timpul domniei sale – mai precis Modernizarea României. Și atunci ca și astăzi, existau voci critice la adresa evoluției pe care o lua țara la un moment dat. Și atunci exista opoziție față de proiectul de țară, dar istoria a demostrat că românii au reușit, cu sacrificii, să aleagă un viitor pentru România. Vi se pare cunoscut acest scenariu? Realizările în plan economic al guvernării social democrate sunt un proiect de țară valabil pe care astăzi unii încearcă să-l acopere cu un val de ură. Cât timp ne trebuie să învățăm adevărul? Și lui Carol i-au trebuit decenii. Poate noi vom ști să folosim timpul în favoarea noastră. Nu vorbe, fapte! Pentru România! Constanța învinge!”, a transmis Vișan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de noi cu asa specimene de postaci sugaci si agramati! Parca USRisti erau oameni cititi, sau sunt PNL-isti? Hai dati-i inainte cu mizeria si jignirile, ca doar asa vom evolua ca natie!
0
0
Du-te ma si-npuscate cu realizarile PSD-ului! Le da zece lei la pensie amaratilor si 'jde mi de lei cozilor de topor psd-iste cadorisiti cu PENSII SPECIALE! Ne-ati umplut de fii, copii, nepoti, cumetrii, amante si drakul mai stie cu ce-ati umplut administratia de stat si sugeti pe rupte banul public! Siktir panarame penale ce sunteti.
2
1
voi ati declansat ura platind cu pensii nemeritate clientele politica
2
1
pt Ionela.Alupigus draga.Restul de a tooot stiutori parerologi in fapt sa se mai aptina la comentari timpe.Zic si eu OMUL Visan chiar se implica in cea ce face.Deci habarnisti psiiiiit.Lingatori de clante poot continua desigur.
2
0
Domnule VISAN lasa gargara si spune care era datoria externa a Romaniei inainte de venirea voastra la guvernare si care este acum si mai spune cati bani ati investit si in ce,hai da cifre ca nu e greu hai P.S.D.eilor spuneti voi cu guritele voastre ca netul minte parca asa ziceati "nu credeti tot ce scrie pe net".
5
2
Se vede. Mai ales in buzunarele multe si goale create. Unii au privilegii si cei mai multi saracie. S-a vazut si se va vedea la alegeri. In rest, povesti despre incompetenta denumita mascat schimbarea in bine.
4
2
Prietenii mei necuvantatori dar comentatori sa l pupati undeva pe dl deputat. Daca si la Visan comentati sunteti doar niste sobolani...
2
8
Domnule esti un fatarnic. Te uiti cand si cand in oglinda , daca tot te dai aparatorul dreptatii ..uita-te la tine si la ce faci ... de top..
6
2
la sfarsit !!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108