REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Iulian Bulai (USR) îl atacă pe Iohannis: 'Țara arde și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf'

Deputatul Iulian Bulai (USR) îl atacă pe Iohannis: 'Țara arde și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf'

Replica API 20 septembrie 2021 | 20:16 977

Deputatul USR Iulian Bulai îl critică pe Klaus Iohannis, după ce președintele a ales să-și petreacă ziua de sâmbătă la un eveniment monden, după care a încurajat românii să joace golf.

„Țara arde, guvernul e în criză, avem pandemie, și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf. Un alt fel de a spune mâncați cozonac dacă nu aveți pâine. Sper să fie doar o declarație nefericită.

Privesc cu tristețe și îngrijorare aceste declarații și acest comportament și mă întreb dacă a meritat tot efortul și mobilizarea din 2014.

Sunt nemulțumit. Foarte nemulțumit”, scrie pe Facebook. Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un socialist astia sunt cu idei socialiste.
0
0
Primul ordinar vrea sa ne spuna ca sa jucam golf sa ne treaca de suparare ca asa la invatat masa, ea fiind o jeartea asemanatoare ca el ! Ce se naste din pisica face rost pe blat de sapte case !
0
0
a-i vazut mai Bulai ca atita minte are da siai ca s-au scumpit toate si la iarma osa va dati cu schiurile
2
0
ba papagalilor usr,voi ar trebui sa guvernati,preshul semneaza legile ca primarul.Si voi,in loc sa desfiintati pensiile si salariile speciale,ca de aia v.am votat,va uteti cu citzu.
4
3
Intoarcete la meseria de baza : stai nemiscat fi statuie cu palaria linga tine sa primesti cateva paralute!
8
0
pt prima data. Si eu il indemn pe dulap sa joace gold pe o furtuna cu descarcari electrice sa defechez pe mormantul lui dupa
7
2
... nu-l trezi din somn pe vitzelul de la Cotroceni
11
1
Presedinte de la 1989 pana astazi
13
6
Sa ne pi sa m pe tne si pe toti vo tan tii spalati pe creier schimba ei, schimba ei fix pw l a !! Multa mw ie cu k k t si hotului cu garsoniera, dar si maimutoiului frustrat inapt si care cara geanta prin minister, dupa care s a intors la munca cu coada ntre picioare!
14
2
USR cei mai infecti , satanisti spurcati
20
1
"Luat la crose bulanul"
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108