REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Deputatul Marinescu despre judeţul Constanţa: Nu s-a dezvoltat la nivelul la care putea să se dezvolte

Deputatul Marinescu despre judeţul Constanţa: Nu s-a dezvoltat la nivelul la care putea să se dezvolte

Replica API 16 mai 2019 | 00:35 409

În cadrul conferinţei de presă pe care deputatul europalamentar Marian-Jean Marinescu a susţinut+ miercuri, 15 mai a.c., la sediul Partidului Naţional Liberal din judeţul Constanţa, a vorbit despre oraşul de la malul Mării Negre. Părerea acestuia fiind una descurajatoare în momentul de faţă.

"Despre Constanţa, părerea mea este că nu s-a dezvoltat la nivelul la care putea să se dezvolte pentru că a fost un oraş foarte deschis faţă de alte oraşe. Avem exemplul marinarilor care plecau, se întorceau. Oraşul se vede că s-a dezvoltat, nu se vede economic acest lucru. Sunt foarte multe lucruri de făcut, mai ales în Portul Constanţa, pentru că nu s-a făcut ce s-a promis. Vina aparţine atât administraţiei locale cât şi celei naţionale. Administraţie locală are o putere foarte mare, să ne uităm cum s-au dezvoltat Timişoara, Arad, Braşov, Cluj, Alba- Iulia, Sibiu, vorbesc din punct de vedere economic, aceastea s-au dezvoltat pe o administraţie liberală, şi să comparăm cum s-a dezvoltat Constanţa pe o altfel de administraţie, sau Oltenia. Acum, administraţia naţională are şi ea o parte de vină.

Un alt subiect, în Constanţa circulă zvonul că Olanda se împotriveşte la Schengen, cum că vrea să cumpere Portul Constanţa, realitatea este alta. Eu l-am întrebat pe preşedintele PPE care se ocupă în guvernul Olandei de acest lucru, acesta s-a uitat la mine, ciudat.", a spus deputatul Marian-Jean Marinescu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului, Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
2
1
Nu sa dezvoltat.Zi zi sa .ori tu.Lasane dragule lasane sau mai degraba alupigus tu si part tau.
1
0
Sa vin eu la Constanta cacsivasa m-ati luat in partid sa vezi dezvoltare ce va dau numai la gutuie si la unt
0
0
Era o perioada incepand din 2004 de circa 8 ani cand nu dadeati un leut judetului ca prea erau la locale conduceri PSD. In schimb Boc sprijinea Ardealul si Clujul. Ar fi bine sa nu fiti ipocriti. In ceea ce priveste Olanda hai sa spunem adevarul nu variante ieftine. Oricum portul e mai putin atractiv acum pentru ca marea neagra e a ruso-turcilor. Renuntati la generalitati ca doar pe seama incompetentei si coruptiei pesediste nu faceti mare branza. Nu uitati de ce a castigat psdeul in 2012 : din cauza "binelui" vostru.
3
2
costanta nu sa dezvoltat la nivelul de dezvoltare la care putea sa se dezvolte dar sar fi putut dezvolta daca se dezvolta un plan de dezvoltare de catre un dezvoltator ca mine, ati inteles?
1
0
Cum de ti-ai dat seama...!?! Buvrei sa spui , dar principalul motiv al subdezvoltarii este numarul foarte mare de prosti din acest oras care l-au votat pe clovnul dereglat psihic de patru ori... Si acum l-ar vota daca s-ar putea.
2
0
Dar voi ce ati facut nu va este rusine sictir cu Orban al vostru dar mai ales cu Klaus cum 0ziceti voi Muie
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108