REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Marius Oprea a demisionat din PNL: "Demisionez cu speranţa că liberalismul nu a murit"

Deputatul Marius Oprea a demisionat din PNL: "Demisionez cu speranţa că liberalismul nu a murit"

Replica API 11 august 2014 | 00:00 248

PNL a decis să fuzioneze cu PDL, dar s-a ales cu multe despărţiri. Mai mulţi membri au părăsit deja partidul. Unii s-au dus la PLR, formaţiunea liberală înfiinţată de Călin Popescu Tăriceanu, alţii sunt încă în căutarea unui partid. Istoricul anticomunist Marius Oprea a demisionat şi el din PNL. i-a anunţat plecarea într-un articol din Observatorul Cultural.

"M-am decis să demisionez din PNL, după această alianţă cu PDL. Ca urmare a capitulării PNL, demisionez (...) cu speranţa că liberalismul nu a murit, măcar ca idee a legii bunului simţ. Singura rămasă. O lege la care subscriu oricând", a scris Oprea.

Klaus Iohannis şi Crin Antonescu au distrus orice şansă de schimbare a României, spune istoricul Marius Oprea.

"Crin Antonescu şi Klaus Johannis au distrus tot ceea ce ar fi fost, după atâţia ani amărâţi, o schimbare de mentalitate şi conduită a omului politic în raport cu cetăţeanul. Un om nepătat şi un neamţ, care în tandem ar fi adus o altă faţă României. Totul s-a petrecut peste noapte. Primul a demisionat, plătind, poate, un post pentru soţia sa - altfel un preţ prea mic, o şansă pierdută de a fi preşedinte al ţării: un nou mod de a spune "Mihaela, dragostea mea" şi de a confunda patria cu o femeie. (...) Al doilea, Johannis, sas fiind, a fost umilit o dată la Bucureşti de tranzacţiile neştiute, probabil, ale lui Crin Antonescu", a mai scris acesta.

sursa: B1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108