REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Deputatul 'Mitralieră'-Rădulescu a dat-o în judecată pe Cosette

Deputatul 'Mitralieră'-Rădulescu a dat-o în judecată pe Cosette

Replica API 13 decembrie 2017 | 01:03 500

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a dat-o în judecată pe deputata USR Cosette Chichirău, după ce aceasta l-a jignit cu ocazia dezbaterii din plenul Camerei Deputaţilor pe legea 303/2004.

Joi, 7 decembrie, în timp ce se votau amendamentele la legea 303/2004, deputatul USR Cosette Chichirău l-a numit „porc” pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu. „Ia uitați-l! S-a mai îngrășat un pic. A mai furat ceva. Îi dau ăștia mancare pe unde se duce. Ce vesel e... Râde ca porcul”, a spus Cosette Chichirău, în timp ce transmite în direct pe Facebook protestul USR din plen.

Rădulescu a declarat marţi, 12 decembrie, pentru STIRIPESURSE.RO, că a dat-o în judecată pe Chichirău şi îi cere daune de un milion de euro

"Eu sunt medic chirurg şi nu mi-am permis niciodată să fac o femeie scroafă. M-a jignit pe mine, mi-a jignit familia. Eu râdeam pentru că un coleg îmi spusese un banc, nu avea nicio legătură cu justiţia", a declarat deputatul PSD.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Data viitoarr sa iesi la vot. Vezi ce se intamla daca te doate-n poola de votul tau. Asemenea specimene ajung in fotolii caldutze si voteaza cum le dicteaza seful de partid. Ei nu gandesc, doar ridica mana ca roboteii. Normal ca daca nu inteleg nimic se apuca de bancurii. Bancul cel mai dureros pentru moi e ca noi ii platim pe ei sa faca bancuri, legi , pentru noi. Asadar, data viitoare iesi la vot. Daca nu, iti iei muia inca 4 ani !
2
0
am rugamintea sa-ti bagi teava aia de la mitraliera pe care zica ca o ai, in cur, si sa apesi pe tragaci. Poti ?
2
1
de atatia bani sa ai tu parte pe viata, daca erau cei carati cu autocarul de ciuma rosie ptr a nu le taia ajutoarele de la primarii, cum era? deci sa ai parte de acesti bani
4
1
mars la clossete ! hingherilor , cati bani va da soros de sarbatori ?
1
3
Un nenorocit ! Un ratat ! O hahalera ! 0 Jigodie !
4
2
Cel mai bun banc este ca ,indivizi de genul lui mitraliera se lafaie in fotoliile din parlament.Dar cel mai tare banc este ca tipi de genul,,Maica Precista" vorbeste de spalaturi de creier ,adica de funie la haznaua 3.
7
3
...va rog sa observati ce atitudine de vataf si face uz de degetul aratator,dar cand va cadea va ateriza direct in nas...domnul deputat...
6
0
Radulescule de ce esti prost te ai luat dupa Serban,vrei sai dai si tu o limba cel putin lui Chichirau ca vau lovit pe voi Hoziilor unde va doare,,Jigodilor,,
6
1
mortii matii , esti in parlamentsa zici bancuri? magarule si porcule ordinar
7
2
Ma uit la astia "oripilati" de faptul ca ala spune sau asculta bancuri, dar linistiti complet de activitatea moldovencei aleia de PipiRau. Deci aia nu au voie sa spuna un banc in timpul lucrului, moldoveanca are voie sa spuna "glumite" feisbuciste! Si sa filmeze. Ca ei au votat-o pe moldoveanca aia sa fie cameraman in parlament. 'va'n gat de spalati pe creier!
11
6
Mai vopsitule, spuneti bancuri in timp ce se voteaza legi justitiei pentru poporul care v-a ales ??!! Stati pe banii nostri porcilor, spunand bancuri !? Chiar nu va este rusine ordinarilor !!
10
3
Un porc ordinar,care sta pe banii nostri,spunind bancuri de aceea tara merge cum merge,si vrea daune morale de un milion de euro PORCUL un milion de p....li in gat nu vrei!!!!
10
4
Va spuneti bancuri in timp ce se voteaza legile justitiei? Fmm de ordinari
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108