REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Turcescu şi senatorul Manda, CUVINTE GRELE!

Deputatul Turcescu şi senatorul Manda, CUVINTE GRELE!

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:24 514

Schimb de replici între deputatul PMP, Robert Turcescu, şi senatorul PSD, Claudiu Manda. Cei doi s-au certat pe amendamente.

"Solicitarea dumneavoastră, domnule deputat, nu am cum să o supun la vot. (...) Dintre cele 76 de amendamente, dumneavoastră în calitate de iniţiator aţi susţinut doar 15 prin vot. Sunt în judeţul Constanţa 38 de grădiniţe finanţate prin PNDL şi 15 şcoli", i-a spus Manda lui Turcescu, după ce acesta din urmă a susţinut mai multe amendamente care vizau construirea de grădiniţe şi creşe în judeţul Constanţa.

"Dumneavoastră ce faceţi, comentaţi amendamentele mele? Vreţi să comentez amendamentele dumneavoastră cu Olguţa (Vasilescu - n.r.)?", a replicat Turcescu.

După acest scandal, liberalul Pavel Popescu a cerut, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, să se suplimenteze bugetul Camerei Deputaţilor pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă.

"Stimaţi colegi, vă propun tuturor un amendament ad-hoc prin care să suplimentăm bugetul Camerei Deputaţilor cu o sumă, care credeţi dumneavoastră de cuviinţă, pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă. Sincer, ne va ajuta. Nu ştim pe viitor pentru cine ar putea ajuta acest amendament, dar nu cred că vor fi voturi împotrivă, inclusiv pentru cei de la guvernare", a spus Popescu, la dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe anul 2018.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat costa un examen pe vremea ta , mai mult de 150 euro ?
1
1
unii vorbesc de turc escu uitand de medelin,tiganul pus de psd deputat
1
2
Palaz si Turcescu.Palaz este sluga PSD ului, la Constanta, turnator de meserie ca si colegul lui.Acestia sun acei oameni intangibili care ne conduc destinele si care distrug familii.
2
1
Ati comis cea mai mare greseala , ati scazut filiala constanta cu acest deputat , imbracat - dezbracat , cu masca si fara masca . Sluga , colonel turcescu nicolae schengen robert , a fost trimis de basescu aici pt a-i imbunatati imaginea . SCAPATI DE PRIMITOR -DISTRIBUITORUL TURCESCU
6
1
ne-am saturat de asemene lichele care au fost trimisi in parlament,dar sunt f. multii???
5
0
Apropo,Turcescu unde a facut facultatea de drept?Sau a trecut pe la scoala de bune maniere si dans de la Baneasa?Chiar, ce cauta asta sa faca de ris Constantra?
8
2
Ce plmea cauti tu in tara asta? Tu esti cu sifonatul pe topogan ?.
7
0
ce cauta mizeria asta de turcescu la constanta nu e bun de nimic ba da de turnator obositor om.
7
2
mai nou avem cupluri in parlament, gen familia de primari pandele care lucreaza unul ptr altul, se ajuta ca intre primari in folosul buzunarului comun, amanti olguta si manda care aprimit un salariu frumos in urma plasarii intr-o functie ce nu solicita sa fii profesiomalist 15000 euro lunar net, iar cuplurile sunt multiple iar noi, bataia lor de joc
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108