3° Constanța Sâm., 28 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6257
3° Constanța Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6257

Descinderi DNA la Autoritatea Rutieră Constanța! Video

Replica API 6 aprilie 2022 | 00:00 8490

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea presupus nelegală a unor rute de transport călători pe raza județului Constanța. Potrivit informațiilor noastre, este vorba de mai multe percheziții, inclusiv la sediul ARR Constanța (Autoritatea Rutieră Română), șef fiind Marian Butnaru, care a confirmat, pentru Replica, că au fost descinderi.

În cursul zilei de 06 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate pe raza județului Constanța, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sedii de firmă.

Video 1:

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Așa cum este precizat mai sus, sunt efectuate cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea presupus nelegală a unor rute de transport călători pe raza județului Constanța

Instituția publică este sediul teritorial Constanța al ARR, șef fiind Marian Butnaru.

Ce spune Marian Butnaru

Reporterii Replica au mers la fața locului și au intrat în sediul ARR Constanța. În primă fază, Marian Butnaru a spus că nu știe nimic întrucât doar ce a ajuns, așa cum se poate auzi pe filmare. Ulterior, contactat telefonic, acesta a spus că au fost percheziții, dar că nu știe mai mult.
”Au fost percheziții. Au venit, au plecat... Nu au ridicat documente. Eu nu i-am prins aici, că am ajuns mai târziu. Dar nu mi-au lăsat nimic, adică să mă prezint sau ceva. Nu știu să vă spun mai multe, aștept și eu...”, a declarat, pentru Replica, Marian Butnaru.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Video 2: Reporterii Replica au intrat în sediul ARR Constanța:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

cautati pe fir femeia
0
0
Iulia de la ARR cea mai spagara si scarboasa femeie de acolo ,banii bagati numai in folie
1
0
RAJA, LA CONACUL LUI STROE ?
0
0
Si la rar la constanta numai spagari acolo
0
0
Primim bani in plic sa nu iesim pe teren. Avem tarife pentru orice neregula.
0
0
SI LA ISCTR CONSTANTA VA RUGAM! CIT MAI URGENT.
1
0
Dar au fost si la nea marean la migidia la el acasa deranj
0
0
La celalalt fir se afla consiliul Judetean ce a participat si sustinut licitatia de trasee judetene .
0
0
Pe cand la ANAF CONSTANTA
1
0
niste spagari notorii astia... ma mir ca s-au gandit sa dea pe acolo..
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011