REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Descinderi la locuinţele celor 3 tâlhari care au jefuit un tânăr înzăpezit la Hârşova

Descinderi la locuinţele celor 3 tâlhari care au jefuit un tânăr înzăpezit la Hârşova

Replica API 26 ianuarie 2012 | 00:00 234

Poliţiştii constănţeni au descins ieri dimineaţă la locuinţele a 3 indivizi din Mihail Kogălniceanu, aceştia fiind suspectaţi că au tâlhărit, weekendul trecut, un tânăr rămas înzăpezit. Poliţiştii spun că un angajat al Rompetrol, în vârstă de 25 de ani, a fost tâlhărit de 3 indivizi mascaţi, duminică dimineaţă, la ora 6:30, în timp ce se chinuia să iasă cu maşina dintr-un loc unde rămăsese împotrmolit în zăpadă. Victima susţine că la un moment dat, lângă maşina sa a oprit un BMW cu numere de Bulgaria, din care au coborât 3 bărbaţi care i-au golit maşina de tot ce avea în ea, respectiv 2 aparate foto şi echipamente în valoare de câteva zeci de mii de lei, nu înainte de a-i sparge geamurile portierelor, după care au dispărut la fel de repede cum au apărut. Astfel, cu ajutorul portretului robot realizat pe baza datelor descrise de victimă, oamenii legii au reuşit să-i identifice pe autorii faptei, aceştia fiind Eduard Niculae, Constantin Maciu şi Constantin Budui. De precizat că bunurile au fost recuperate de la diferite persoane, după ce au fost vândute de cei 3. Aceştia au fost ridicaţi de la domicilii, conduşi la Poliţie pentru declaraţii, după care au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Percheziţiile domiciliare au fost coordonate de Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, condus de Gheorghe Lupşă, cu ajutorul poliţiştilor de la Secţia 3 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, condusă de Laurenţiu Carp.

Nu este la prima faptă

Despre Constantin Budui se mai ştie că mai este cercetat într-un dosar penal pentru conducere a unui autoturism fără a poseda permis de conducere. În luna septembrie a anului trecut, poliţiştii din Kogălniceanu au fost nevoiţi să facă uz de armamentul din dotare pentru imobilizarea în trafic a unui BMW de culoare albă, cu numere de Bulgaria, condus de tânărul de 21 de ani, despre care se ştia că nu posedă permis de conducere. Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă şoferul a demarat în trombă. Oamenii legii au pornit pe urmele BMW-ului, unul dintre poliţişti trăgând un foc de avertisment în plan vertical. Maşina urmărită nu a oprit, motiv pentru care agentul a mai tras două focuri spre anvelope, care şi-au atins ţinta. Nici de această dată maşina nu a oprit, iar la un moment dat a pătruns într-o curte de pe strada Moldovei, unde şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit, fiind prins câteva ore mai târziu.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108