REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DESCOPERĂ COMPLEXUL rezidențial SOUTH SIDE RESIDENCE

DESCOPERĂ COMPLEXUL rezidențial SOUTH SIDE RESIDENCE

Replica API 12 februarie 2021 | 08:40 3911

Vezi anul 2021 ca pe un nou început? Atunci este momentul perfect să investești într-o nouă locuință. South Side Residence te întâmpină cu apartamente de două sau trei camere. Acestea se predau la cheie, gata să încurajeze un stil de viață definit de calitate, utilitate și confort.

În complexul rezidențial South Side Residence te vei simți acasă. Acesta este format din 6 blocuri moderne de 8 etaje, amplasate la o distanță perfectă unul față de celălalt pentru a asigura intimitatea și armonia spațiului. Vei regăsi locuințe compartimentate inteligent, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații de recreere atât pentru tine cât și pentru animalele tale de companie, dar și spații comerciale la parterul unităților locative.

Vei evita aglomerația și agitația orașului din fiecare zi, locuind în Complexul South Side Residence. Complexul este proiectat pentru a asigura spații de parcare suficiente, astfel încât atunci când ajungi acasă parcarea nu va mai fi o problemă, așa cum des se întâmplă în toate cartierele orașului nostru. Locurile de parcare sunt dimensionate pentru a asigura parcarea autoturismului dumneavoastră, dar și a celor care vă vizitează.

Materialele și finisajele premium întregesc această experiență, iar spațiile comune ies în evidență prin designul deosebit și îmbinarea elementelor clasice cu cele moderne.

Avantaje South Side Residence

Complexul rezidențial oferă o soluție de locuințe moderne prin compartimentarea și spațierea zonelor de zi și de noapte pentru a asigura confortul optim al celor care îl ocupă. Întreg complexul va beneficia de toate utilitățile necesare, gaze naturale, apă curentă, canalizare, dar și curent electric, toate fiind puse în funcțiune la momentul în care beneficiarii proiectului îl vor locui.

În același timp, datorită facilităților din apropierea acestuia din care enumerăm: Centru Comercial Auchan, Magazinul Metro, acces facil la autostradă pe doua rute, atât prin Lazu, cât și prin noua bretea care unește Cumpăna de A3, dar și la stațiunile de la malul Mării Negre, printre care menționam Eforie Nord, care se află la 10 minute de mers cu autoturismul, constituie un plus pentru a opta sa-l transformați în „Casa de Vis”. Este binecunoscut faptul că fiecare familie are nevoie de un apartament spațios și luminos în care să își desfășoare viața în armonie.

Amplasarea complexului oferă imaginea răsăritului, dar și a apusului de care se poate bucura fiecare locuitor al complexului.

South Side Residence te întâmpină cu apartamente tip Studio, dar și apartamente cu două și trei camere spaţioase și luminoase. Acestea se predau la cheie, gata să încurajeze un stil de viață definit de calitate, relaxant și în confort.

Pe lângă toate beneficiile asociate locuințelor, Complexul Rezidențial South Side, vă pune la dispoziție multiple spații comerciale, grădiniță, farmacie, supermarket, bistro cafe cu terasă la parterul blocurilor de apartamente, două locuri de joacă pentru copii, două spații de joacă pentru animale, separate în funcție de talie, teren minifotbal, tenis și volei.

Proiectul se evidențiază prin structura eficientă a unităților locative, ideal compartimentate și finisate cu materiale de foarte bună calitate. Fiind concepute să satisfacă chiar și cele mai pretențioase așteptări. Amplasamentul ideal, în proximitatea punctelor de interes, alături de facilitățile oferite rezidenților, vor susține un proiect rezidențial adaptat nevoilor contemporane ale societății moderne.

Pentru a veni în întâmpinarea beneficiarilor, soluția de finanțare se asigură în cele mai avantajoase condiții. Doritorilor li se va oferi consultanță financiară în cadrul biroului de vânzări de la locație. În același timp, doritorii sunt așteptați și la showroom care conține un apartament de prezentare la scară reală, complet utilat și mobilat.

Pentru a primi o ofertă personalizată nevoilor tale accesează pagina www.southsideresidence.ro

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468