REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DETALII despre CONSTĂNȚENII care au CONCERTAT în CHINA! Ce spune directorul Teatrului Oleg Danovski

DETALII despre CONSTĂNȚENII care au CONCERTAT în CHINA! Ce spune directorul Teatrului Oleg Danovski

Replica API 28 ianuarie 2020 | 07:17 426

Isteria din ultima vreme în ceea ce privește coronavirusul începe să ia aploare și la malul mării după ce patru artiști constănțeni au concertat la începutul lunii decembrie în China. Managerul teatrului infirmă însă aceste informații transmițând pentru Cotidianul Replica că tinerii au concertat la începutul lunii decembrie în China.

Directorul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a transmis faptul că doar unul dintre cei trei constănțeni este angajat în cadrul instituției pe care o manageriază. „Ce trebuie să vă spun mai întâi este faptul că, în China, trupa a concertat pe data de 3 decembrie și asta ar trebui să spună tot. Ei nu sunt suspecți de coronavirus, boala a apărut ulterior (între 12 și 29 decembrie – n.r.). O singură persoană din cei care au mers în turneu în China este angajată în cadrul teatrului, și anume un bărbat din orchestră, mai exact un violoncelist, ceilalți fiind doar colaboratori. „Nu vă pot spune decât de persoana care este angajată la noi și anume faptul că am luat legătura cu el, ne-a transmis faptul că i-au fost făcute toate investigațiile și este bine. În ceea ce îl privește, cu toate că acesta este bine, noi respectăm legea și va rămâne la domiciliu o perioadă” a declarat Daniela Vlădescu, managerul teatrului.

Trebuie să amintim faptul că o trupă din România, formată din 50 de oameni, a concertat la Wuhan, zonă care este focar de infecție din cauza coronavirusului letal, acolo unde au fost luate măsuri drastice, după ce, efectiv, oamenii s-au prăbuşit pe holurile spitalelor. Printre artiştii respectivi se aflau și 4 constănțeni, aflați în turneu. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Constanța, cei 4 muzicieni sunt monitorizați zilnic, la orice manifestare a simptomelor urmând a se lua măsuri. ”S-a luat un set de măsuri de izolare la domiciliu, persoanele urmând a fi monitorizate între 10 și 14 zile, fără a părăsi domiciul și fără a lua contact cu alte persoane. Își vor măsura temperatura dimineața și seara, iar dacă vor observa simptome respiratorii sau depășiri ale temperaturii de 38 grade Celsius, vor raporta celor însărcinați cu monitorizarea lor” a declarat, pentru Replica, purtătorul de cuvânt al DSP Constanța, Loti Popescu.

Citește și: Constanța, sub AMENINȚAREA unei epidemii MORTALE: patru persoane MONITORIZATE!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti o proasta. Daca sugatoarea asta a lui Nicusor Ceasca e o buna managera, atunci ne meritam soarta de constanteni. Hai, ne lessiii!
2
2
si ce ma intereseaza pe mine daca au cantat la chitara sau la fluier cu gusa? trebuiau sa fie tinuti in carantina separata nu acasa, asta e vrajeala, aia nu aveau voie sa mai iasa pe strada, virusul se transmite inainte de aparitia primelor simptome, da la cta ce dracu sa te astepti, asa nu a reusit nimeni sa afle cine si de ce au fost acolo sub ce pretext cu ce bani?
4
0
fa fato dispari tu cu comentariile tale de kkat, acea doamna manager chiar se zbate pentru acest teatru liric care abia reuseste sa subziste.Constanta este cu mult in urma la capitolul cultura, ce este trist este ca nu avem o cladire pentru un teatru liric asa cum sunt in Iasi, Cluj, Timisoara, Arad, etc, pana si-n Oravita este dar in Constanta nu e pt ca nu se poate
4
3
are cineva idee, megaturneul asta la capatul lumii a fost cumva pe bani publici ?
5
0
Asta este important pentru dumneata ca doar o singura persoana este angajata. Adica ceilalti 3 pot intra in institutie ca ei daca sunt infectati ei nu pot transmite pentru ca sunt colaboratori. Vai de tine !
11
0
Izolatii mai repede si tineti-i sub observatie. O epidemie in Constanta ar face ravagii.
7
0
Doamna manager. Fii buna si dispari, pleaca, du-te unde vrei tu. Ai adus institutia la cel mai mic nivel posibil
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108