REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Detalii despre împăcarea Monicăi Gabor cu Mr. Pink! Cum a reușit afaceristul să o cucerească din nou

Detalii despre împăcarea Monicăi Gabor cu Mr. Pink! Cum a reușit afaceristul să o cucerească din nou

Replica API 22 noiembrie 2021 | 16:15 971

Zvonurile despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink au luat cu asalt internetul, în vara acestui an.

Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 11 ani de zile. Cei doi locuiesc împreună în vila luxoasă a afaceristului din Malibu, acolo unde româna a adus-o și pe fiica ei, Irinuca. În vara acestui an, mai multe zvonuri cu privire la o despărțire între fosta doamnă din Izvorani și iubitul ei au apărut în mediul online.

Vedeta a plecat singură în două vacanțe de neuitat, una în Grecia, iar cealaltă în Dubai, unde locuiește sora ei, Ramona Gabor.

Se pare că această escapadă a vedetei a pus de fapt bazele împăcării celor doi. Mr. Pink ar fi fost la curent cu tot ceea ce face iubita lui în vacanță. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost abordată de diferiți bărbați, însă i-a refuzat pe toți, gest care l-a impresionat pe afacerist, scrie playtech.ro. citat de Wowobiz.

La întoarcerea în Statele Unite ale Americii, Monica Gabor și Mr. Pink au decis să își mai ofere o șansă. Mai mult decât atât, potrivit sursei citate mai sus, Monica Gabor conduce acum o nouă limuzină, evaluată la 200.000 de euro, care îi aparține lui Mr. Pink. Ea ar fi primit cheile automobilului chiar în ziua în care s-a întors înapoi în vila afaceristului.

Cum ar fi început, de fapt, relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink!

Puțini știu că la momentul la care s-au cunoscut, Mr. Pink ar fi fost însurat cu o altă femeie, de care a divorțat câțiva ani mai târziu pentru ca relația cu Monica Gabor să devină una oficială.

Monica Gabor și Mr Pink s-au cunoscut la cursurile de perfecționare a limbii engleze pe care le urma românca, iar la scurt timp cei doi s-au îndrăgostit.

„Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama”, a povestit Monica Gabor, potrivit Playtech.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108