REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DETALII despre STAREA PACIENȚILOR de la BOLI INFECȚIOASE, transferați la Spitalul JUDEȚEAN. VIDEO!

DETALII despre STAREA PACIENȚILOR de la BOLI INFECȚIOASE, transferați la Spitalul JUDEȚEAN. VIDEO!

Replica API 4 octombrie 2021 | 00:14 3169

După tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase de vineri, 1 octombrie, 37 de pacienți au fost transferați la Spitalul Județean Constanța. Șase dintre aceștia au fost externați. Nouă dintre cei rămași în spital se află la Terapie Intensivă, unde inițial erau 14. De precizat este faptul că trei persoane sunt încă în stare foarte gravă

Crina Kibedi

„La Spitalul Județean Constanța erau 37 de pacienți transferați în urma incidentului de la Boli Infecțioase, având în vedere evoluția favorabilă șase dintre aceștia au fost externați urmând să primească tratamentul la domiciliu în izolare. La acest moment, în evidențele Spitalului Județean Constanța sunt 30 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase. Nouă se află la Terapie Intensivă, unde inițial erau 14 dar pentru că evoluția a fost favorabilă au fost mutați în alte zone special amenajate pentru pacienții cu Sars-Cov2. Alți 11 sunt în secțiile extensii covid. Zece sunt în Secția Exterioară Agigea. Datele se pot modifica în funcție de evoluția pacienților în orice moment. Forme de boală mai prezintă cei care sunt la Terapie Intensivă iar ceilalți prezintă simptome medii sau ușoare. Este o perioadă difcilă pentru întreg personalul medical și se depun toate eforturile pentru a le fi oferite cele mai bune îngrijiri medicale. În continuare, pacienții aflați la Terapie Intensivă prezintă forme foarte grave de boală, sunt în stare gravă, mai exact, 3 dintre ei, dar cifrele se pot modifica din moment în moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța, Crina Kibedi.

Video:

D.B., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa umplemepitalul de bacterii periculosase.poate si le maimdau si intre ei,plus la covidatii nevaccinati liberi!sa vezi ce liberi veti fi!
1
0
ALOOO NU AU GRIJA DE BOLNAVI DE ACOLO NU STIM NIMIC DE EI NU ZICE NIMNI NIMIC DE STAREA LOR NU AI CU CINE SA VORBESTI SESIZA TI VA
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108