REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

DETALII din DOSARUL POLIŢISTULUI din Eforie care s-a urcat BEAT la volan şi a lovit o AMBULANŢĂ

DETALII din DOSARUL POLIŢISTULUI din Eforie care s-a urcat BEAT la volan şi a lovit o AMBULANŢĂ

Replica API 28 februarie 2019 | 00:00 442

Condamnat cu suspendare

Condamnat cu suspendare

Marian N. a fost condamnat la un an și patru luni cu suspendare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Acesta a provocat un accident rutier, în 2015, dar persoana vătămată, fiind vorba despre o pacientă aflată în ambulanța cu care a intrat în coliziune, a ales să nu depună plângere. Decizia încă nu este definitivă.

”Condamnă inculpatul N. M.(...) - la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare. În baza art.91Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. În baza art.92 alin.(1)/Cod penal stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni”, potrivit minutei judecătorești din data de 20 februarie. Instanța a ținut cont și de circumstanțele personale ale inculpatului. Sub acest aspect, a constatat că acesta nu posedă antecedente penale și a manifestat o atitudine sinceră pe parcursul procesului penal.

Amintim că, în dimineața de 7 iulie 2015, Maria N., agent din cadrul Poliţiei Eforie, rula pe DN 39, dinspre Constanţa către Mangalia şi, ajungând în Eforie Sud, aproape de intersecţia cu strada Mihai Eminescu, de pe banda 1 a virat stânga pentru a pătrunde pe stradă, moment în care a intrat în coliziune cu o ambulanţă, care se deplasa în acelaşi sens, lângă axul drumului, pe banda 2. În urma impactului, ambele autovehicule s-au oprit într-un stâlp.

În timpul cercetărilor de la faţa locului, autorul accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 1,09mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost trimis în judecată pe 19 iunie 2018, iar în fața instanței a cerut ca dosarul să se judece potrivit procedurii simplificate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit în fapt că, în jurul orelor 06,47, inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen, cu care circula pe DN 39, din orașul Eforie Sud, în timp ce avea o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost implicat într-un accident rutier în sensul că atunci când a ajuns în intersecția menționată a efectuat un viraj în mod neregulamentar, fără să se asigure în prealabil și a tamponat autospeciala sanitară marca Citroen, condusă de P. I. care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe banda nr. 2, în timp ce avea puse în funcțiune sistemele de avertizare acustică și luminoasă.

În urma producerii evenimentului rutier, a suferit leziuni corporale victima S. R. care se afla în ambulanță în calitate de pacientă dar aceasta din urmă a declarat că nu formulează plângere prealabilă față de autorul producerii vătămărilor sale corporale. În continuare, cel mai probabil că se va judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De asta merge bine in tara asta avem politisti adevarati
0
0
Garcea de eforie sud
3
0
Nu poate sa se abtina de la sprit
5
0
Un betiv ordinar
7
0
marian nicolae care a fost politist tocmai la eforie, o rusine pentru intreaga institutie
13
2
Marian Nicolae zis Bascula
7
1
Nu vrei mai bine sa ne vedem acum, ma gasesti in Irish Pub, vino sa te bag la baie sa-ti trag o muie, fmm de drogat .
10
5
am sa te bag la calomnie si defaimare am vorbit la replica sa ne dea adresa i p datat viitoare iti vad muia in trbunaal abea astept
2
16
De tras pe nas nu spuneti nimic si de SPAGILE pe care le ia acest infractor este satula lumea de amenintatile lui
13
7
Deci 1.09 la mie si a luat un an si 4 luni cu suspendare nu ati scris daca a fost dat afara din politie sau inparte legea in continuare.
10
6
Ma-ta e numele intreg
3
11
Ca pe mata
4
10
care este numele intreg ????
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108