REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Detaliile crimei de la Medgidia: prostituata ucisă a fost recunoscută după tatuaje

Detaliile crimei de la Medgidia: prostituata ucisă a fost recunoscută după tatuaje

Replica API 17 aprilie 2013 | 00:00 435

Criminalul a picat testul poligraf

Criminalul a picat testul poligraf

Tânăra găsită devorată de câini la Medgidia a fost bătută cu o bucată de lemn până şi-a pierdut viaţa. Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că la data de 23 ianuarie 2013, în locuinţa lui Constantin Boicu, de 32 de ani, din municipiul Medgidia, în cursul unui conflict spontan generat de neînţelegeri asupra plăţii serviciilor sexuale, a ucis-o pe victima C.B., cunoscută în localitate ca prostituată cu cognomenul de "Pitica" sau "Narcisa", prin lovirea repetată cu pumnii şi cu o bucată de lemn (pentru foc) în zona toracico-abdominală, iar după ce a deposedat-o pe victimă de telefonul mobil, două prezervative şi o bancnotă de 5 lei, i-a introdus cadavrul în doi saci şi l-a îngropat pe un teren viran din apropierea blocului său de apartamente. Cadavrul victimei a fost descoperit peste două luni, la 28 martie 2013, când a fost dezgropat şi devorat parţial de animalele sălbatice la partea superioară a corpului. După investigaţii laborioase efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi ai Poliţiei Municipiului Medgidia, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, inculpatul a fost inclus în cercul de suspecţi, iar la data de 16 aprilie 2013, după ce a fost supus testului poligraf şi s-a stabilit că prezenta indicii ale comportamentului simulat în răspunsurile negative privind implicarea în uciderea victimei, acesta a declarat că el a ucis-o şi jefuit-o pe victimă. Ca atare, la data de 16 aprilie 2013 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus reţinerea pe timp 24 de ore faţă de inculpatul Boicu Constantin, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Medgidia, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, care a fost prezentat cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

Update:

Criminalul de la Medgidia a fost arestat. Cazul tinerei găsită devorată de câini la Medgidia a fost soluţionat cu ajutorul SIPI. Victima a fost identificată după prezentarea vestimentaţiei şi tatuaje de către concubin. Criminalul Constantin Boicu, de 32 de ani, a recunoscut că a omorât-o, a lovit-o cu pumnii şi cu o scândură. "Am ajuns la suspect, după ce am identificat victima, spun anchetatorii. Victima era o prostituată cunoscută pe plan local, mergea la clienţi direct acasă şi la recomandare", a spus procurorul Zaher Sadâc. În apartamentul suspectului au fost găsite urme de sânge, fiind suficiente probe împotriva lui. Criminalul a bătut-o pe tânără cu o bucată de lemn până şi-a pierdut viaţa, apoi a înfăşurat-o într-o pătură şi în saci. Criminalul, fost agent de pază, va fi supus unei expertize psihiatrice. Dacă se va stabili că a avut discernământ, riscă închisoare de la 15 la 20 de ani. Criminalul locuia la 100 de metri faţă de locul unde a fost găsit cadavrul. Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că la data de 23 ianuarie 2013, în locuinţa lui Constantin Boicu, de 32 de ani, din municipiul Medgidia, în cursul unui conflict spontan generat de neînţelegeri asupra plăţii serviciilor sexuale, a ucis-o pe victima C.B.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108