REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Deținuții români cerșesc pe Tik Tok dintr-o închisoare din Franța! Video

Deținuții români cerșesc pe Tik Tok dintr-o închisoare din Franța! Video

Replica API 2 august 2022 | 00:00 3111

Patru deținuți, aflați într-un penitenciar din Franța, au găsit metoda perfectă de a-și ”omorî” timpul. Aceștia au făcut rost de telefoane mobile, și-au făcut conturi de Tik Tok și fac live-uri. Însă, pe lângă faptul că le trece altfel timpul, unii dintre ei cer să li se vireze bani în cont, spunând că le este foame.

Nu se plâng de condițiile din penitenciar, care ar fi din Belfort, și spun, pe live, că se descurcă și ei cum pot – aici făcând referire la faptul că au telefoane mobile și internet.

Iar oamenii se îngrămădesc să-i urmărească live, având sute de ”spectatori”. Spun că au fost închiși pentru înșelăciuni și că mai au puțin de stat după gratii, însă informațiile nu sunt tocmai credibile, având în vedere că se cam contrazic: ”Termină, mă, că te crede lumea. Nu mai spune că mai am doar 6 luni de stat...”, a spus una dintre persoanele private de libertate.

Nu acceptă comentariile negative și sar imediat cu injurii, precizând: ”O să ieșin noi de aici, că doar nu am omorât pe nimeni”, după care îi jignesc pe cei ce le urează: ”La mulți ani”.

Însă, unul dintre deținuți, care are porecla Tagarici și este din Focșani, se laudă că mai are 2 luni de stat, dar se plânge că nu are ce mânca.

”Ce femei, mă, ce femei? Dacă aveam femeie... păi ce? Băi, mi-e foame, nu mai pot de foame. Nici țigări nu mai am. Scrieți-mi pe privat și vă dau contul, mai dați și voi un ban acolo. Trimiteți, mă! Să merg mâine la magazin”, spune el, adresându-se, în general, femeilor.

Video:

Că își conștientizează faptele sau nu, cert este că atitudinea lor este una sfidătoare, chiar dacă sunt după gratii.

Așa cum este precizat mai sus, nu se plâng de condiții, spun că gardienii se poartă ok, că sunt scoși afară, în curte, zilnic, au telefon fix în cameră, televizor, aragaz. Nu au voie cu telefoane mobile, dar... se descurcă și ei cum pot.

Iar până la eliberare... să curgă live-urile pe Tik Tok.

Menționăm că nu este primul caz de acest fel, penitenciarele din Franța fiind recunoscute ca... permisive în ceea ce privește telefoanele mobile. Citește și: Se LAUDĂ că are VIAȚĂ de SULTAN într-o ÎNCHISOARE din FRANȚA! Video

Un DEȚINUT face VLOGURI din PUȘCĂRIE. VIDEO!

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spatele ? Sa nu se vada aripile ???
0
0
Au descoperit sobolanii internetul.
1
0
Garoii sunt cele mai idioate fiinte cu cetatenie romana !
0
0
Ce ciorani boriti !!! Astia si unii ca astia fac tara de ris.
0
0
n-ar trebui lasati cu telefonul acolo, le vin idei
1
0
da pe o carte n-ar pune si ei mana.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367