REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Devenit bodyguardul lui Becali, Balaban vrea să-și SPELE „PĂCATELE“

Devenit bodyguardul lui Becali, Balaban vrea să-și SPELE „PĂCATELE“

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:31 7140

Nelu Mihai Balaban vrea să-și spele păcatele. Mai exact, acesta a depus o cerere de reabilitare judecătorească, înregistrată la Tribunalul Constanța. Balaban a fost judecat în mai multe dosare, în unele achitat, iar în altele condamnat. Astfel a ajuns la penitenciar, acolo unde s-a împrietenit cu Gigi Becali, ajungând, în cele din urmă, bodyguardul acestuia. Acum, iată că își dorește și un cazier curat.

Nelu Mihai Balaban s-a împrietenit cu Gigi Becali în timp ce amândoi își ispășeau pedepsele cu închisoarea la Penitenciarul Poarta Albă. După eliberare, Becali l-a angajat ca bodyguard. Precizăm că Balaban a fost cercetat și judecat într-un dosar alături de nume sonore din Mangalia. Mai exact, clanul Beinur a fost trimis în judecată în anul 2011, rechizitoriul fiind înaintat instanţei pe 4 februarie. Astfel, Nuredin Beinur a fost judecat pentru instigare la şantaj, şantaj, şantaj în formă continuată, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pe când fratele acestuia, Nuredin Erchin, pentru şantaj în formă continuată şi de patru infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Nelu Mihai Balaban a fost acuzat de şantaj, complicitate la şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, Mannix Pădure de complicitate la şantaj şi patru infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, Constantin Ovidiu Pop pentru şantaj, Valentin Popa pentru mărturie mincinoasă, favorizarea infractorului şi fals în declaraţii în formă continuată. La acea dată, alte trei persoane au fost deferite justiţiei în stare de libertate, find vorba de Cristinel Niţoi, ofiţer de poliţie judiciară, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, favorizarea infractorului şi conflict de interese, Emanoil Hanganu de instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, instigare la fals intelectual şi instigare la fals în declaraţii, iar Petre Cantranjev de deţinere de arme neletale.

În septembrie 2012, Curtea de Apel Bucureşti îl condamna pe Nuredin Beinur la un an cu suspendare, la fel şi pe Nuredin Erchin şi Valentin Popa. Mannix Pădure s-a ales cu un an şi şase luni cu executare, pe când Emanoil Hanganu, şeful Corpului de Control al Primăriei Mangalia, a primit patru luni cu suspendare. Nelu Mihai Balaban, Constantin Ovidiu Pop şi fostul adjunct al Poliţiei din Neptun, Cristinel Niţoi au fost achitaţi. Decizia a rămas definitivă la Înalta Curte de Casație și Justiție, în 2015.

Condamnat pentru droguri

Însă, Balaban a fost condamnat pentru consum de droguri, ajungând, în cele din urmă, la penitenciar, acolo unde s-a întâlnit cu Gigi Becali. Acum, acesta încearcă să-și curețe cazierul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ulti carcotasi pe aici daca nu cunoasteti oameni de ce latrati omu e familist are un job e cap de familie nu are treaba cu smecheri va gasiti latrand aiurea
0
2
Golan slugarnic.
4
1
Acest tigan din Mangalia a fost sluga lu Becali in puscarie,ii facea pantofii,mare bodyguard a fost
5
1
I-o fi dat si lui nea Gigi un gram, doua la nevoie; asa au devenit prieteni , , ati observat cum rade nea Jiji cateodata la tv ?!,,,
4
1
Chiar e baiat cu suflet, spre deosebire de "semilopii " pulii.....
5
2
un baiat extraordinar,cine-l cunoaste.stie ca este haios si prietenos,si a ispasit pedeapsa,merita sa si creasca copilul in pace si liniste!Forta Bala!!!
8
3
A fost la puscarie cu Becali,despre bodyguardul Balaban,vreau sa va spun ca nu a dat o palma la nimeni,omul se ocupa cu combinatii ieftine,vindea un telefon,un acaret,cu asta se ocupa acest Balaban!
12
4
Consumator de droguri un jeg su becali asemenea
7
8
Si ce-i rau in asta? Articol de 2 lei!
10
1
Cine se aseamna se aduna.
6
5
il arde la parte n parte rotaru
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108