REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

DEZMĂȚ ÎN HERĂSTRĂU ÎN PLINĂ STARE DE ALERTĂ! VIDEO

DEZMĂȚ ÎN HERĂSTRĂU ÎN PLINĂ STARE DE ALERTĂ! VIDEO

Replica API 17 mai 2020 | 17:27 3755

Imagini filmate sâmbătă seara în parcul Herăstrău din Bucureşti, după lăsarea serii, arată o aglomerație de cetățeni, în special tineri, pentru care regulile de distanţare cerute de autorităţi nu există.

În plus, zeci de oameni se înghesuie la cozi în fața unor terase care par deschise în sistem „take to go”, adică o tejghea care doar servește clienții, iar aceștia teoretic nu rămân acolo pentru a consuma ce au cumpărat. Oamenii și-au improvizat însă locuri în care stau ca la terasă, chiar și în grupuri de zece persoane. Puțini poartă măști și nu se sfiesc să se îmbrățișeze. Mai mult, unele imagini au surprins oameni stând chiar pe scaune, la masă, ceea ce a dat naștere unor suspiciuni că unele terase s-au deschis ilegal.

La scurt timp după ce imaginile cu aglomerația de noapte din parcul Herăstrău au devenit publice, autoritățile au intervenit și i-au convins pe oameni să plece acasă, astfel că în jurul orei 23:30 nu mai era nimeni în parc.

Sursa video: digi24.ro

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, consideră că vina aparține exclusiv proprietarilor de terase din zonă, pe care i-a numit „șpăgari” și „jupâni”, care au influență asupra autorităților pentru că de-a lungul anilor „au dat să mănânce o masă unor procurori sau polițiști”. Aurelian Bădulescu a promis că de duminică dimineață o să instituie controale și o să retragă toate autorizațiile, notează digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golanie si curvaraseala maxima! Plus aurolaci cu fite, gata sa dea cuncapu'n stalp pt o.." aspiratie"! Pe'o nara simapoi pe cealalta- daca mai pot!!!! Vai de capuu vostrundecaurolaci, de coarde rasbuzate simcu silicoanele rasuflate, ba corditilor, fomisti si drogati ordinari, sunteti revoltati ca ati stat in case- care aveti asa ceva, saraciilor! Ba cretinilor, cititi o carte??? , munciti online???, face-ti ceva util pt voi si societate. Nu mai fi-ti gunoaie, faceti-va parintii mandrii de voi! Macar incercati!
4
0
sa faca niste curve muiste si niste cocalari borati ? se aduna si fac burta mare patronilor de weekend care vand resturi la suprapret retarzilor.
6
0
Ba nespalatilor, pentru copii geniali care nu pot sa urmeze cursurile sau pentru oameni bolnavi fara posibilitati materiale nu protestati. In schimb protestati ca nu se deschid terasele sa mancati mici imputiti si sa va umpleti burtile cu bere cu sapun. Chiat sunteti Covidiots.
8
1
ciuhapii si gipsanii cu numere de b,if,stati sa dea sica mandolina verde la turism sa vedeti invazie la noi
7
3
Si la vila lac 3 am dus o ca in pampas.am stat un autoizolare in betii si femei de cauciuc
3
1
CE HARNEALA PE GABORII ASTIA MOLDOVENI DE LA REPLICA
3
7
Tu ori esti prost ori esti de la locala
5
6
Asteptati poate creste numarul bolnavilor de COVID din Bucuresti si nu imediat dar veti fi"arestati"din nou la domiciliu din cauza unor idioti carora li s-a urat cu libertatea.
13
5
Covidiots pe steroizi, multi da prosti, sper sa functioneze selectia naturala.
11
5
Idioata e ma-ta care a venit de la tecuci sa produca in gura portului, si-asa ai iesit tu, rodul unor slobozeli succesive a tuturor salahorilor din port. Uita-te in oglinda inainte sa deschizi gura, tu esti ultima speta.
6
7
Covididiots intr-un cuvant.
7
8
DOar Iohannis cu Guvernul are voie. A fost la Olimp, a stat pana pe doi mai. Cu mese intinse si tot tacamul. Interesati-va si voi, doar sunteti constanteni. E usor sa intrebi un prieten din zona
11
9
Tinerii adunati la respectiva terasa dau dovada de o inconstienta crasa. Noi nu avem nevoie de o accelerare a transmiterii virusului ucigas.
15
8
Sifoane nesimtite, si retardatii aia de la politie in ce baza legala te trimit acasa?
8
15
Inconstienta maxima.Parca terasele nu trebuiau deschise!
28
8
Increderea romanilor in stat scade. Va scadea pana la nivelul in care nu mai exista.
10
16
Ardeau vipele de nerabdare ca sa-si expuna botoxul si silicoanele la vedere.
26
8
solutia era napalmul pe tot parcul
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108