REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dezvăluirea șefei scenariștilor filmului Rust: „Alec Baldwin nu trebuia să tragă în scena aia“

Dezvăluirea șefei scenariștilor filmului Rust: „Alec Baldwin nu trebuia să tragă în scena aia“

Replica API 20 noiembrie 2021 | 02:14 767

Un nou proces împotriva celebrului actor! Supervizorul de scenariu de la turnarea filmului ”Rust”, Mamie Mitchell, l-a dat în judecată pe Alec Baldwin pentru crima făcută.

Alec Baldwin

”Alec a ales să joace ruleta rusească”, a spus Mamie Mitchell, care a sunat la 911 după ce Alec Baldwin (63 de ani) a împuşcat-o accidental pe directoarea de Imagine, Halyna Hutchins, de 42 de ani. Supervizorul de scenariu, Mamie Mitchell, a spus că, în scena care se turna, în momentul tragediei, nu se cerea apăsarea pe trăgaciul unei arme. Conform scenariului, Baldwin nu trebuia să tragă cu arma în scena în care s-a petrecut nenorocirea! Şi nimeni nu a strigat cu voce tare că arma se va pune în funcţiune! Mitchell spune că starul ”nu se poate ascunde” de responsabilitatea pentru moartea Halynei, scrie click.ro.

Halyna Hutchins

Nu s-a strigat că arma va fi pusă în funcţiune

Ea l-a dat în judecată la o lună de la crimă, ţinând să explice: „Alec Baldwin trebuia să verifice dacă arma era încărcată înainte de a apăsa pe trăgaci. Nu avea dreptul să se încreadă în afirmaţia asistentului de regie care garanta că arma era sigură. Domnul Baldwin a ales să joace ruleta rusă cu arma încărcată, fără ca el şi armuriera să o verifice”. Mamie Mitchell îl acuză pe actor şi pe alţi responsabili ai producţiei, asistentul de regie Dave Halls, de 55 de ani, şi armuriera Hannah-Gutiérrez Reed, de 24 de ani, de ”agresiune” şi de a fi provocat în manieră intenţionată daune fizice şi emoţionale. ”Această tragedie mi-a luat bucuria de a trăi. Nu vreau ca ce s-a întâmplat la noi în platou să se repete”, a mai spus Mitchell, subliniind că se simte terorizată şi se teme pentru viaţa sa. Ea s-a plâns de asemenea că a suferit o durere de cap şi vâjâit în urechi după împuşcătură. Mamie Mitchell susţine că viaţa ei şi a celorlalţi din echipa de filmare a fost pusă în pericol când producătorii au decis reducerea costurilor de turnare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa traga asta nu prea conteaza! De ce dracu era munitie vie pe platou????
0
0
Tara tuturor tampitilor, alergatorilor dupa ambulante si cretinilor care-l dau in judecata pe Dumnezeu. Orice papagal da in judecata pe cine crede, ca sa mai ciupeasca un cent.
0
0
In world full of Alecs Bladwin be KYLE RITTENHOUSE !!!
0
0
vrea si tuta niste bani atata tot .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108