REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Diaconu, către liderii europeni: „Demarați referendumuri de consultare a populației dacă este sau nu cazul ca Europa să primească imigranți”

Diaconu, către liderii europeni: „Demarați referendumuri de consultare a populației dacă este sau nu cazul ca Europa să primească imigranți”

Replica API 21 septembrie 2015 | 23:23 272

„Vă îndemn să închideți porțile Cetății!”

Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a adresat o scrisoare deschisă, în limba engleză, președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker; președintelui Parlamentului European, socialistul Martin Schulz și tuturor liderilor statelor membre ale UE, în care precizează că „situațiile excepționale au nevoie de măsuri excepționale”.

„Vă îndemn să închideți porțile Cetății!”

„Vă solicit pe această cale să demarați referendumuri de consultare a populației la nivelul fiecărui stat membru al UE pentru a stabili în mod corect, în acord cu voința cetățenilor, dacă este sau nu cazul ca Europa să primească imigranți non-UE. (...) Ceea ce face un stat membru UE în această privință le afectează și pe celelalte, dar, mai ales, îi afectează pe cetățenii acelei țări și nu doar pe termen scurt, ci pentru multe decenii de acum încolo, și tocmai de aceea fiecare stat membru al UE trebuie să își întrebe cetățenii dacă doresc sau nu să primească imigranți cu tot ceea ce presupune acest lucru. (...) Mai presus de toate, atunci când luați o decizie în acest sens, încercați să nu vă uitați istoria. Europa s-a confruntat cu pericolul islamizării vreme de secole, nu treceți cu ușurință peste acest lucru, pentru că cine nu învață din istorie este condamnat să o repete. (...) Efectele acestei imigrații se văd deja: statele europene se ceartă între ele, disensiunile nu au avut niciodată cote atât de ridicate. Nici măcar nu au intrat în Europa și deja imigranții au pus Europa pe jar. Imaginați-vă ce se va întâmpla după, de dinăuntrul Uniunii Europene, atunci când vor considera că au dreptul de a-și impune legile religioase și modul lor propriu de viață. (...) Ca apel final, vă îndemn să închideți porțile Cetății dacă doriți ca ea să mai fie o casă bună pentru locuitorii ei de drept. Libera circulație și drepturile cetățenilor europeni nu trebuie să fie afectate de valuri de populație care împărtășesc cu totul alte valori. Declanșați referendumuri și întrebați-vă cetățenii! Dacă mai trăim în democrație în Europa, lor trebuie să le aparțină decizia finală!”, susține Diaconu în scrisoarea sa.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108