REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Din ce face bani Claudia Pătrășcanu, după despărțirea de Gabi Bădălău. A fost dată afară din casă cu 180 de lei în portofel

Din ce face bani Claudia Pătrășcanu, după despărțirea de Gabi Bădălău. A fost dată afară din casă cu 180 de lei în portofel

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1364

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este mai aprig pe zi ce trece. Acuzațiile reciproce curg pe bandă rulantă și fiecare vrea să arate că deține adevărul. Recent, artista a declarat că în momentul în care ar fi fost dată afară din casă cu copiii, avea doar 180 de lei la ea. Mulți s-au întrebat, însă, din ce face bani artista, după ce s-a separat de tatăl băiețeilor ei.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt protagoniștii celui mai aprig scandal din showbiz. Chiar dacă sunt separați de mai bine de un an și jumătate, artista și afaceristul duc un război zilnic, în care încearcă să se întreacă în declarații.

Așa s-a întâmplat și zilele trecută, atunci când artista a făcut noi afirmații uimitoare din mariajul ei. Într-un interviu pentru OK Magazine, Claudia Pătrășcanu a povestit că atunci când ar fi fost dată afară din casă de tatăl copiilor ei, aceasta ar fi rămas doar cu 180 de lei în portofel.

După separarea de Gabi Bădălău, mulți s-au întrebat care este sursa de venit a artistei, mai ales că evenimentele și concertele nu au mai avut loc de mai bine de un an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ei bine, nu mulți își amintesc, însă Claudia Pătrășcanu deține o afacere cu haine. Aceasta s-a lansat în afaceri încă de pe vremea când locuia în casă alături de soțul ei.

În ultimii ani, Claudia Pătrășcanu a decis să se dedice familiei, astfel că renunțase la muzică, însă se hotărâse să se lanseze în afaceri. Artista își deschisese un magazin online de haine, de care continuă să se ocupe și în prezent. Chiar ea este cea care are grijă de tot, promovându-și singură produsele în mediul online.

În plus, după separarea de Gabi Bădălău, artista a decis să se dedice, din nou, muzicii, pentru a avea din ce să trăiască, dar și pentru a se bucura de vechea pasiune, și chiar zilele trecute și-a lansat o piesă nouă în care vorbește, evident, despre iubire.

Claudia Pătrășcanu a declarat că avea doar 180 de lei la ea, atunci când ar fi fost dată afară din casă de tatăl copiilor ei

Astfel, după despărțirea de soțul său, Claudia Pătrășcanu încearcă să facă bani din muzică, dar și din afacerea pe care o deține. Vedeta a povestit recent că nu i-a fost deloc ușor să o ia de la capăt, mai ales că, spune ea, în momentul în care ar fi fost dată afară din casă de Gabi Bădălău avea în portofel doar 180 de lei.

”Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată. Am venit atunci la Constanţa şi mama mi-a zis doar să mă rog, e mai important să fiu liniştită, cu copiii lângă mine. Eu cred în steaua mea norocoasă. Nu le putem avea pe toate, nici măcar un cub de gheaţă nu e perfect. Nu mi-am dorit niciodată să fiu super-bogată sau, şi dacă aş fi, aş vrea să rămân cumpătată, să nu mă pierd pe mine”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din izada,din ce vreti sa faca bani?vrei,marci banul!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920