REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dionne Warwick, "Regina Twitter-ului", datorită popularităţii mesajelor sale pe rețeaua de socializare

Dionne Warwick, "Regina Twitter-ului", datorită popularităţii mesajelor sale pe rețeaua de socializare

Replica API 10 aprilie 2021 | 18:47 1081

Cântăreaţa americană Dionne Warwick, prezentă timp de peste şase decenii în topurile muzicale cu piese R&B, soul, pop şi gospel, a fost supranumită "Regina Twitter-ului" după ce a început să se exprime pe această reţea de socializare, unde publică şi distribuie cu regularitate mesaje amuzante şi pline de optimism, încercând să se adreseze astfel utilizatorilor din generaţia tânără, informează Reuters, citată de Agerpres.

Dionne Warwick

Legendara cântăreaţă americană, în vârstă de 80 de ani, publică foarte des pe Twitter mesaje, ce conţin gânduri ale ei despre viaţă, carieră şi alţi muzicieni, primind uneori răspunsuri care dau naştere unor discuţii emoţionante.

"Dacă eşti atât de evident un rapper, de ce ai inclus acest cuvânt în numele tău de scenă?", l-a întrebat Dionne Warwick pe Chance the Rapper într-un mesaj pe Twitter. "Nu pot înceta să mă gândesc la acest lucru", a adăugat cântăreaţa.

"Voi fi aşa cum vreţi dumneavoastră să îmi spuneţi, doamnă Warwick", i-a răspuns Chance the Rapper.

Dionne Warwick, care are în palmares cinci premii Grammy, s-a declarat surprinsă de faptul că rapperul ştia cine este ea.

Totul a început atunci când legendara artistă i-a văzut pe nepoţii şi nepoatele ei care se amuzau în timp ce foloseau Twitter, fapt care a făcut-o să îşi dorească să se înscrie la rândul ei pe această reţea online. După ce a învăţat comenzile platformei, Dionne Warwick a decis felul în care urma să o folosească în continuare.

"Voi scrie pe Twitter atunci când simt nevoia de a spune ceva sau simt că trebuie să spun ceva şi/sau să adresez o întrebare cuiva care îmi va răspunde", i-a spus vedeta unei nepoate care a ajutat-o să înveţe să utilizeze această reţea de socializare.

Cântăreaţa, căreia i se spune de acum "Regina Twitter-ului", doreşte să aducă o energie pozitivă pe platforma de microblogging.

"Este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult în lume, ca cineva să râdă odată cu mine, iar eu cred că acesta este unul dintre lucrurile care ne lipsesc în perioada actuală", a explicat vedeta americană.

Dionne Warwick este, totodată, un artist inovator şi s-a lansat în domeniul concertelor virtuale. Primul ei show de acest tip a fost difuzat live din locuinţa ei în duminica Paştelui catolic.

"Am fost puţin cuprinsă de nelinişte, ţinând cont de faptul că nu mai cântasem de un an întreg, întrucât coardele vocale sunt nişte muşchi, iar muşchii trebuie să fie antrenaţi, iar eu nu am putut să fac acest lucru. Am vrut să vin cu un fel de preaviz, să îi anunţ pe fani că s-ar putea să existe câteva note scârţâite, sparte", a precizat artista, râzând.

Ea va susţine un nou concert virtual pe 9 mai, data la care este celebrată Ziua Mamei în Statele Unite.

În acest an, Dionne Warwick a fost nominalizată pentru prima dată în vederea includerii sale în Rock & Roll Hall of Fame, o recunoaştere a celor aproape 60 de piese de mare succes pe care le-a lansat, în rândul cărora se află cântece precum "Don't Make Me Over", "Walk on By" şi "Anyone Who Had a Heart". Pe parcursul carierei sale, începute în prima parte a anilor 1960, discurile lansate de Dionne Warwick s-au vândut în peste 100 de milioane de copii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108